Rekordni broj zahtjeva za APN kredite

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN), u sklopu petog po redu natječaja zaprimila je 4651 zahtjev za subvencioniranje stambenih kredita, što je najviše do sad u jednom krugu prijava.

 

29 lis 2020
Krediti

Cjelovit vodič za stambene kredite

Odabir pravog stambenog kredita pomoći će vam u kupnji stana te bi vam mogao uštedjeti tisuće kuna. Ovdje je sve što trebate znati da biste pronašli pravi kredit za sebe.

13 lis 2020
Krediti

Najjeftinije auto osiguranje u 2020. godini

Jedan od najboljih načina za dobivanje jeftinog automobilskog osiguranja je usporedba  auto osiguranja prije kupnje istog te usporedba  osiguravajućih društava koje ih nude. 

13 lis 2020
Osiguranje

Trebam li osiguranje stana?

Pitanje je li osiguranje stana potrebno, nekako je poput pitanja je li potrebno nanošenje kreme za sunčanje tijekom ljeta

12 lis 2020
Osiguranje

Jesu li stambeni krediti od 30 godina dobra ideja?

Stambeni krediti postaju sve dulji, posebno za kupce koji prvi put kupuju nekretninu. Puno je faktora koji na to utječu, ali najčešće je zato što takve kredite podiže mlada populacija, koja nema visoka primanja a želi riješiti stambeno pitanje.

22 ruj 2020
Krediti

Vrsta vozila i utjecaj na cijenu kaska

Kasko osiguranje automobila ponekad se može činiti komplicirano, od onoga što pokriva do toga zašto na kraju plaćamo osiguranje. Zato smo ovdje da razbijemo barem jednu nepoznanicu kod kasko osiguranja: kako vrsta automobila koji vozite utječe na ono što plaćate za kasko osiguranje. Nastavite čitati da biste vidjeli koji se detalji o vašem automobilu uzimaju u obzir prilikom dobivanja cijene od vašeg osiguravajućeg društva.

21 ruj 2020
Osiguranje

9 najneobičnijih proizvoda osiguranja na svijetu

Postoji bezbroj proizvoda osiguranja u svijetu. Ponekad se toliko ističu da ćemo to čak čuti i na vijestima. Kako tržište osiguranja cvjeta, pojavljuju se sve vrste novih i zanimljivih proizvoda. Neki od njih su dovoljno čudni da bi vam se mogli učiniti i smiješnim, na primjer, David Beckham kupuje osiguranje za svoje "međunožje". S druge strane, u Japanu postoji proizvod osiguranja za lažne optužbe za seksualno uznemiravanje u vlaku. 

 

21 ruj 2020
Osiguranje

13 savjeta za kupnju prve nekretnine

Naučite kako najefikasnije kupiti prvi dom, kako do najpovoljnijeg kredita, kupovine nekretnine i još mnogo toga.

18 ruj 2020
Krediti

Kamatne stope za APN rujan 2020.

Danas, 02.09.2020., APN je zaprimio ponude banaka za subvencionirane stambene kredite.

02 ruj 2020

Do stambenog kredita bit će teže doći

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama objavila je poziv bankama da u idućih osam dana predaju svoje ponude za sklapanje ugovora o davanju subvencioniranih kredita, posljednji koji je planiran prema Zakonu o subvencioniranju stambenih kredita donesenom 2017. godine.

26 kol 2020