Loading...

Kako započeti

U tražilicu unesi  iznos traženog kredita, valutu kredita te rok otplate kredita. Nakon klika na Pretraži otvorit će ti se ponuda stambenih kredita unutarnje uređenje stana ili kuće svih banaka u HR.

Zatraži ponudu i uskoro će ti se javiti naš stručnjak koji će ti pomoći s realizacijom kredita te probati za tebe pronaći još bolju opciju.

Više nije potrebno obilaziti banke i prikupljati podatke koje je teško usporediti. Koristite moj-bankar.hr i uštedite vrijeme i novac. I sve to besplatno!

Sukladno uvjetima koje nalaže Hrvatska narodna banka koja izdaje odobrenje za pružanje usluga kreditnog posredovanja za stambene potrošačke kredite pod uvjetima propisanima Zakonom o stambenom potrošačkom kreditiranju Tata Grupa pruža usluge posredovanja sa sljedećim bankama: Privrednom bankom Zagreb d.d. i Zagrebačkom bankom d.d.. ali na našoj stranici možete naći uvjete i usporedbe ostalih banka. Tata Zastupanje d.o.o. ugovorni partner portala moj-bankar.hr pruža usluge posredovanja za ERSTE banku d.d. 

Namjena

Stambeni krediti za adaptaciju tj. unutarnje uređenje stana ili kuće su namijenjeni za adaptaciju stana ili kuće u vlasništvu tražitelja kredita ( moguća je adaptacija nekretnine koja nije u vlasništvu tražitelja uz suglasnost vlasnika nekretnine ). ZABA, PBZ, ErsteRBA, OTP i većina drugih banaka nude adaptacijske kredite s rokom otplate do 30 godina. Tipični instrumenti osiguranja su hipoteka, polica osiguranja, zadužnica, izjava o zapljeni plaće i/ili sudužništvo.

 

Mogli ste nas vidjeti u medijima
hrt
24sata
nova
rtl
vecernjilist
jutarnjilist
poslovnidnevnik
novilist

Često postavljena pitanja

Koji su uvijeti za kredit za adaptaciju?

Kakav je postupak za podići kredit za adaptaciju stana ili kuće?

Koji su instrumenti osiguranja?

Uspoređujemo proizvode ovih institucija

ZABA-Zagrebacka-banka
HPB Hrvatska Postanska Banka
Podravska banka
banka kovanica
Erste
Croatia Banka
RBA Raiffeisen bank
addiko_bank
pbz-privredna-banka-zagreb
OTP banka
Imex banka

Novosti

Ključna kamatna stopa ECB-a: što je to i kako utječe na vas
  - 28 stu 2022

Prvi put u 11 godina Europska središnja banka podigla je ključnu kamatnu stopu. Ali što je to točno?

Čitaj dalje
Kamatne stope na stambene kredite nikada niže
  - 31 sij 2021

Usprkos svim prirodnim, gospodarskih i makroekonomskih nedaćama u 2020. godini, ono što je dobro za stanovništvo je da su kamatne stope na stambene kredite na rekordno niskim razinama.

Čitaj dalje
Cjelovit vodič za stambene kredite
  - 13 lis 2020

Odabir pravog stambenog kredita pomoći će vam u kupnji stana te bi vam mogao uštedjeti tisuće kuna. Ovdje je sve što trebate znati da biste pronašli pravi kredit za sebe.

Čitaj dalje
Kreditna sposobnost za stambene kredite
  - 13 svi 2020

Stambeni krediti odobravaju se na dugi rok zbog čega se procjeni kreditne sposobnosti pristupa ozbiljno i uz uključivanje kreditnih rizika i analitičara banaka s ciljem najbolje procjene i analize vjerojatnosti otplate kredita.

Čitaj dalje
Stambeni krediti vodič 2020 - kako i što?
  - 16 tra 2020

Nakon dugog razmišljanja napokon ste se odvažili riješiti stambeno pitanje, bilo da kupujete stan ili gradite kuću. Stambeni kredit je prava prilika za Vas. 

 

Čitaj dalje
Financijski kalkulator
Izračunajte i isplanirajte otplatu kredita

Zašto moj bankar?

Besplatno korištenje
Jednostavna prijava za proizvod
Ponuda vodećih financijskih institucija
Brzo i sigurno