Loading...

Kako započeti

Za Vaš odabir stambenog kredita za kupnju nekretnine unestite, traženi iznos, valutu i željeno dospijeće (trajanje). Naš će Vam sustav prikazati sve kredite koji odgovaraju baš Vašem upitu.

Zatraži ponudu i uskoro će ti se javiti naš stručnjak koji će ti pomoći u realizaciji kredita te probati za tebe pronaći još bolju opciju.

Više nije potrebno obilaziti banke i prikupljati podatke koje je teško usporediti. Koristite moj-bankar.hr i uštedite vrijeme i novac. I sve to besplatno!

Sukladno uvjetima koje nalaže Hrvatska narodna banka koja izdaje odobrenje za pružanje usluga kreditnog posredovanja za stambene potrošačke kredite pod uvjetima propisanima Zakonom o stambenom potrošačkom kreditiranju Tata Grupa pruža usluge posredovanja sa sljedećim bankama: Privrednom bankom Zagreb d.d. i Zagrebačkom bankom d.d.. ali na našoj stranici možete naći uvjete i usporedbe ostalih banka. Tata Zastupanje d.o.o. ugovorni partner portala moj-bankar.hr pruža usluge posredovanja za ERSTE banku d.d. i  Novu hrvatsku banku d.d

Namjena

Stan, apartman, kuća ili vikendica su nekretnine čija se kupnja može financirati sa stambeni krediti za kupovinu nekretnine.ZABA, PBZ, Erste, HPB, RBA, OTP i većina drugih banaka nude stambene kredite pretežno u eurima ili kunama sa rokom dospijeća do 30 godina. Banke u ponudi  često izdvajaju stambeni kredit za mlade, za pomorce, akcija sa građevinarima i ostali. Tipični instrumenti osiguranja ovih kredita su hipoteka, polica osiguranja, zadužnica, mjenica i/ili sudužništvo.

Mogli ste nas vidjeti u medijima
hrt
24sata
nova
rtl
vecernjilist
jutarnjilist
poslovnidnevnik
novilist

Često postavljena pitanja

Koji su glavni uvjeti?

Koji je iznos kredita koji mogu podignuti za kupnju stana?

Koji je postupak odobravanja?

Mogu li dobiti viši iznos kredita nego što je vrijednost nekretnine?

Koji su instrumenti osiguranja kredita za kupovinu nekretnine?

Kako kupiti stan na kredit?

Uspoređujemo proizvode ovih institucija

ZABA-Zagrebacka-banka
HPB Hrvatska Postanska Banka
nova hrvatska banka
Podravska banka
banka kovanica
Erste
Croatia Banka
RBA Raiffeisen bank
addiko_bank
pbz-privredna-banka-zagreb
OTP banka
Imex banka

Novosti

Stranci kupuju trećinu nekretnina u Hrvatskoj
  - 21 velj 2023

APN-ov program subvencioniranja stambenih kredita podignuli su cijene kvadrata pa ta bojazan postoji i kad je riječ o mjeri subvencioniranja najma čije detalje Vlada razmatra

Čitaj dalje
Ključna kamatna stopa ECB-a: što je to i kako utječe na vas
  - 28 stu 2022

Prvi put u 11 godina Europska središnja banka podigla je ključnu kamatnu stopu. Ali što je to točno?

Čitaj dalje
Slučaj Velike Britanije: Hoće li najnovije povećanje kamata izazvati krah tržišta nekretnina?
  - 25 stu 2022

Uz kamatne stope koje rastu najbržim tempom u 27 godina, inflacija bi trebala biti viša od 13% ove godine, a recesija je na pomolu, hoće li nekretninski balon uskoro puknuti?

 

Čitaj dalje
Rastu kamatne stope na stambene kredite
  - 17 ruj 2022

Euribor, kamatna stopa prema kojoj europske banke međusobno posuđuju novac, i uz koju je vezan dio kredita, ubrzano raste već šest mjeseci, s prvim naznakama zaoštravanja monetarne politike.

Čitaj dalje
APN te društveno poticana stanogradnja mogu poboljšati položaj mladih
  - 04 lis 2021

Mladi u Hrvatskoj relativno kasno napuštaju roditeljski dom, a stambeno zbrinjavanje jedan je od najznačajnijih problema s kojima se suočavaju.

Čitaj dalje
Cijena solemnizacije kredita
  - 03 velj 2021

Dizanje kredita je ozbiljan i dugotrajan posao. Podrazumijeva mnoge korake, od ocjene kreditne sposobnosti do ugovora pa do odobravanja kredita. Jedan od koraka, pogotovo kod stambenih kredita je i solemnizacija ugovora o kreditu.

Čitaj dalje
Kamatne stope na stambene kredite nikada niže
  - 31 sij 2021

Usprkos svim prirodnim, gospodarskih i makroekonomskih nedaćama u 2020. godini, ono što je dobro za stanovništvo je da su kamatne stope na stambene kredite na rekordno niskim razinama.

Čitaj dalje
Financijski kalkulator
Izračunajte i isplanirajte otplatu kredita

Zašto moj bankar?

Besplatno korištenje
Jednostavna prijava za proizvod
Ponuda vodećih financijskih institucija
Brzo i sigurno