Slatinska Banka
Adresa
Vladimira Nazora 2
OIB
42252496579
OIB
3999092
SWIFT
SBSLHR2X
Internet bankarstvo
Slatinska banka internet bankarstvo
Mobilno bankarstvo
Slatinska banka mobilno bankarstvo

Općenito o Slatinskoj banci

Slatinska banka d.d. sa sjedištem u Slatini, Virovitičko-podravska županiji, utemeljena je 1992. godine. Banku odlikuju visoka razina fleksibilnosti prema klijentima. Također Slatinska je motor razvoja Virovitičko-Podravskog kraja gdje kroz svoje programe kreditira poduzeća manje i srednje veličine. Slatinska posluje u preko 15. gradova, a poslovnice se nalaze od Rijeke do Zagreba pa sve do Iloka.

Banka je od samog početka djelovanja poslovanje temeljila na pružanje usluge građanima, no kroz godine je sve više dio poslovanja počela usmjeravati i na gospodarstvo, pa tako danas Slatinska banka sve vrste bankarskih usluga pruža, kako građanima, tako i pravnim osobama.
Od početka svog djelovanja Slatinska banka je uključena u međunarodnu SWIFT mrežu, što klijentima omogućava brzo i jednostavno vršenje međunarodnih deviznih transakcija.

Istaknuti proizvodi

Slatinska banka nudi široku paletu kredita i depozita s najpoznatijim brendovima kao što su: konsolidacija za pet za objedinjavanje svih obveza, krediti na temelju limita na kreditnoj kartici te ebanking internet bankarstvo.

Blink kredit

jedan je od popularnijih proizvoda koje banka nudi klijentima, no i onima koji to nisu. Radi se o vrsti gotovinskog kredita kojeg je moguće ugovoriti bez da korisnik ima status klijenta banke. Iznos kredita koji se može ugovoriti je od 8.000 do 100.000 kuna a kamata je fiksna. Rok otplate iznosi od 3 do 7 godina, dok banka ne naplaćuje naknadu za obradu kredita.

Stambeni kredit

namjenski je kredit kojeg banka nudi klijentima u svrhu kupnje, izgradnje ili adaptacije kuće, stana ili druge nekretnine. Moguće ga je ugovoriti na iznos od 10.000,00 do 100.000,00 eura, sa rokom povrata od 7 do 20 godina, dok je kamatna stopa promjenjiva. Također, banka nudi mogućnost odgode plaćanja prve rate od 3 do 12 mjeseci. Naknada za obradu kredita je besplatna.

Online bankarstvo

Slatinska banka nudi klijentima i usluge online bankarstva koje omogućavaju jednostavniji i moderniji pristup klasičnim bankarskim uslugama.

mSLB Ret. mobilno bankarstvo usluga je namijenjena svim korisnicima pametnih telefona koji koriste Android ili iOS operativne sustave. Na Google Play trgovini mSLB Ret. ima ocjenu 4.3. Putem aplikacije moguće je plaćati račune 2D skeniranjem putem opcije “slikaj i plati”, vršiti plaćanje svih vrsta računa u kunama, plaćati rate kredita, vršiti prijenos sredstava i kupoprodaju deviza, provjeriti stanje računa i imati uvid u promete po računima, i dr.

Internet bankarstvo usluga je koja omogućava brz i jednostavan pristup bankarskim uslugama putem računala ili tablet uređaja. Prijava na Internet bankarstvo vrši se putem mTokena kojeg korisnik preuzima prilikom ugovaranja usluge, a pogodnosti koje nudi uključuju mogućnost plaćanja u bilo koje vrijeme putem naloga, provjeru stanja računa i izvoda, vršenja prijenosa sredstava i kupoprodaje deviza, kao i plaćanja kreditnih obveza i pregleda dnevne tečajne liste, i dr.

Tržišna pozicija

Kapital
1,5 mld kn
Tržišni udi banke
0,35%
Broj poslovnica
13
Broj bankomata
15

Poslovnice u mjestima

Daruvar, Donji Miholjac, Đakovo, Koprivnica, Našice, Orahovica, Osijek, Požega, Pitomača, Slavonski Brod, Slatina, Virovitica, Valpovo, Zagreb