Naša vizija

Što je moj-bankar.hr?

Portal moj-bankar.hr je vodeći portal specijaliziran za financijske proizvode i usluge na domaćem tržištu. Portal je zamišljen kao svojevrsni vodič kroz financijske proizvode koje nude banke, osiguravatelji i specijalizirane institucije na području Republike Hrvatske.

Tko je u timu moj-bankar.hr?

Tim moj-bankar.hr sastoji se od bankara i financijaša koji su visoko obrazovani, profesionalni i kojima je stalo do toga da klijent ugovori najbolji mogući financijski proizvod.
 

Čemu služi i kome je namijenjen?

Namjena portala je da svojim korisnicima pruži brze i besplatne informacije o financijskim proizvodima i uslugama na tržištu, te olakša potragu za najprikladnijim i najpovoljnijim proizvodom za samog korisnika.

Moj-bankar.hr je jedini portal koji uspoređuje financijske proizvode na temelju izračuna Efektivne Kamatne Stope (EKS). Često EKS-a koji je oglašena od strane nuditelja proizvoda ne predstavlja stvarni trošak za korisnika. Razlog tome je što izračun EKS-a ovisi o mnogo parametara koji mogu biti različiti za svakog korisnika (npr. iznos kredita i rok otplate).
Unosom željenih parametra u tražilicu na moj-bankar.hr korisnik dobiva uvid u njemu dostupne financijske proizvode na tržištu, te ono što je još važnije dobiva uvid u stvarni trošak samih proizvoda. Izračuni dobiveni na portalu moj-bankar.hr mogu se razlikovati od izračuna nuditelja proizvoda zbog različitih faktora koji utječu na izračun.

 Ukoliko se korisnik odluči za željeni proizvod putem aplikacije na moj-bankar.hr, ovlašteni tim kreditnih posrednika pomoći će, besplatno, u realizaciji odabranog ili drugog, povoljnijeg kredita, ovisno o ugovornom odnosu sa bankom.  Kako smo i naveli portal je informativnog karaktera, a ukoliko Vam je potrebna ponuda za

financiranje putem stambenog kredita, nenamjenskog kredita, leasinga  ili Vam je potrebna polica osiguranja vozila, imovine i tome slično zatražite ponudu  putem portala te će Vam se javiti profesionalni  licencirani tim zaposlenika u tvrtkama TATA Grupa d.o.o. i TATA  Zastupanje  d.o.o i pronaći će za Vas najpovoljniji kredit u bankama sa kojima navedene tvrtke imaju potpisanu suradnju i/ili neki drugi proizvod financijskih institucija sa kojima TATA Grupa i TATA Zastupanje imaju potpisan ugovor o suradnji.

Tvrtke TATA Grupa i Tata Zastupanje d.o.o. sukladno uvjetima koje nalaže Hrvatska narodna banka koja izdaje odobrenje za pružanje usluga kreditnog posredovanja za stambene potrošačke kredite pod uvjetima propisanima Zakonom o stambenom potrošačkom kreditiranju Tata Grupa pruža usluge posredovanja sa sljedećim bankama: Privrednom bankom Zagreb d.d. i Zagrebačkom bankom d.d.

Tata Zastupanje d.o.o. ugovorni partner portala moj-bankar.hr pruža usluge posredovanja za ERSTE banku d.d.. 


Također, moj-bankar.hr uz pružanje usluge kreditnog posredovanja  (npr. refinanciranje), te mnoge alate (npr. kreditni kalkulator) koji su na raspolaganju korisnicima u svakom trenutku. Tvrtka vlasnik portala moj-bankar.hr može posredovati u kreditu isključivo za one banke sa kojima ima sklopljen ugovor o suradnji. 

Portal također zastupa više društava za osiguranje. Ako želite ugovoriti najpovoljnije osiguranje na HR tržištu ispunite zahtjev za osiguranje, a mi ćemo zasigurno pronaći ono koje je najpovoljnije za vas.

Da li je moj-bankar.hr pouzdan i transparentan?

Portal je zasnovan na iskustvima više specijaliziranih stručnjaka koji imaju dugogodišnja iskustva u bankarskom sektoru, posebice u području proizvoda i usluga za građanstvo. Također, u samom razvoju portala sudjelovali su vodeći stručnjaci iz područja informatičke tehnologije i razvoja software-a.

moj-bankar.hr i društva preko kojih ostvaruje poslovnu djelatnost (TATA Grupa d.o.o. i TATA Zastupanje d.o.o.) , licenciran je od strane Ministarstva financija Republike Hrvatske ; TATA Grupa d.o.o. licencirana je od  8.7.2010. godine  za obavljanje posredovanja u potrošačkom kreditiranju, te za obavljanje posredovanja u stambenom potrošačkom kreditiranju od strane HNB-a od 2018.godine  ( TATA Grupa d.o.o. za stambeno potrošačko sa bankama ZABA i PBZ, te TATA Zastupanje d.o.o. sa  ERSTE bankom. To je dodatna sigurnost našim klijentima da će naša usluga biti obavljena na najvišoj razini.

Povrh kreditnog posredovanja, moj-bankar.hr preko licenciranog društva za zastupanje u osiguranju, TATA Zastupanje d.o.o.,  uspoređuje sve vrste osiguranja za vas.  

Koji je cilj portala moj-bankar.hr?

Cilj je kontinuirano prikupljanje svih dostupnih informacija o proizvodima i uslugama, na hrvatskom financijskom tržištu, kako bi bili u mogućnosti našim korisnicima olakšati usporedbu i odabir najprikladnijeg te najpovoljnijeg proizvoda. Trenutno naša baza obuhvaća informacije o kreditima, depozitima, kreditnim karticama, tečajevima te tekućim računima svih relevantnih banaka u Hrvatskoj.

 

Mjesto obavljanja posla je: Donje Svetice 46C

Temeljni kapital društva iznosi 21.000,00 HRK i uplaćen je u cijelosti.

Direktor Ivona Mijatović Dautović.

Račun za redovno poslovanje društva vodi se kod Erste&Steiermarkische bank  HR4524020061100558308.

Kontaktirajte nas!