30 lip 2020
Osiguranje

Ako se više ne snalazite u moru računa koji vam svaki mjesec pune poštanski sandučić  i pretinac mail-a, a među njima se nalazi I račun po polici dopunskog zdravstvenog osiguranja a jednako tako vam je “muka “  od stajanja u redu u poštanskom uredu, šalteru Fine ili poslovnici banke… niže vam dajemo rješenja kojim si možete skretiti “muke”

Mobilno bankarstvo

Ako ste korisnik mobilnog bankarstva onda je ovo jedno od jednostavnijih rješenja, manje više sve uplatnice sada imaju na sebi barkod sve što trebati napraviti jeste pod opciju plaćanja izabrati opciju skeniranje naloga.

Internet bankarstvo

Ako ste korisnik internet bankarstva sve što treba jeste putem USB sticka ili tokena pristupiti svom računu te unijeti potrebne podatke sa uplatnice I autorizirati uplatu za zdravstveno osiguranje.

Ugovaranje trajnog naloga

Ugovarate trajni nalog u banci u kojoj imate tekući račun, sve što vam je potrebno za ugovarnje trajnog naloga je broj police koji ćete navesti kao poziv na broj plaćanja, trajni nalog je moguće ugovoriti i ako ste korisnik neke od kreditnih kartica – bitno je samo provjeriti ima li kartična kuća ugovor sa osigurateljem. Na ovaj način ste sigurni da nećete zaboraviti uplatiti premiju po vašoj polici sve što trebate jeste pobrinuti se da na računu imate dovoljno stredsatva na datum koji ste zadali kao datum naplate.

Administrativna zabrana

Ugovaranjem administrativne zabrane premija po polici dopunskog zdravstvenog će se svaki mjesec uplaćivati ustegom s plaće.

Također preporučamo vam da, ako vam ističe dopunsko osiguranje ili želite isto po prvi puta ugovoriti, da pratite i usporedite ponudu dopunskih osiguranja na našoj tražilici za izračun.

Ukoliko već imate policu, provjerite naš cijeloviti vodič kako provjeriti status police dopunskog osiguranja.   

Dopunsko osiguranje je danas nužno, sigurno ne želite da vam se desi slučaj da morate platiti i nekoliko tisuća kuna ako vam se slomi tetiva ili ne daj bože da se desi nešto gore.

Izvor: Moj Bankar