Loading...

Kako do najpovoljnijeg dopunskog

Za pronalazak dopunskog/ dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja popunite formular. Naš sustav će Vam prikazati sve vrste dopunskih  osiguranja koji odgovaraju baš Vašem upitu. Nakon toga zatražite ponudu uskoro će Vam se javiti naš stručnjak koji će Vam pomoći besplatnim savjetom.

Usporediti ćemo cijene dopunskog osiguranja kako bi ugovorili najjpovoljnije od Croatia osiguranjaGenerali, Uniqa te ostalih osiguravajućih kuća.

Više nije potrebno obilaziti osiguravajuće kuće  i prikupljati podatke koje je teško usporediti. Koristite moj-bankar.hr i uštedite vrijeme i novac. I sve to besplatno!

Namjena dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja

Dopunsko osiguranje predstavlja takozvanu dopunu zdravstvenom osiguranju. Ugovaranjem dopunskog zdravstvenog osiguranja oslobađate se brojnih troškova koje uključuju bolničkog liječenja, specijalističkih pregleda i dijagnostike, lijekova izdanih na recept, ortopedskih i drugih pomagala, stomatološke zdravstvene zaštite i protetike te fizikalne rehabilitacije.  Croatia osigruanje, Generali, Allianz Zagreb, Wiener, Uniqa i brojna druga osiguravajuća društva nude proizvode dopunskog osiguranja.

Informirajte se kako uplatiti dopunsko zdravstveno osiguranje.

Sukladno članku 7 stavak 2 Zakona o osiguranju, kada na portalu pišemo dobrovoljno osiguranje (kolokvijalno) isto se odnosi na zdravstveno osiguranje. 

Mogli ste nas vidjeti u medijima
hrt
24sata
nova
rtl
vecernjilist
jutarnjilist
poslovnidnevnik
novilist

Često postavljena pitanja

Da li se nudi dopunsko osiguranje koje vrijedi odmah?

Tko ima pravo na besplatno dopunsko osiguranje?

Kako plaćam zdravstenu ustanovu ako imam dopunsko osiguranje?

Kako uplatiti dopunsko zdravstveno osiguranje?

Kako produžiti dopunsko zdravstveno osiguranje?

Kako otkazati dopunsko osiguranje?

Uspoređujemo proizvode ovih institucija

generali osiguranje logo
Triglav osiguranje
Sava osiguranje
croatia_osiguranje_crosig
grawe osiguranje
As osiguranje
Uniqa osiguranje
allianz_osiguranje
Wiener
Euroherc osiguranje
OTP osiguranje
Merkur osiguranje

Novosti

Dopunska osiguranja - iskustva s osiguravateljima
  - 03 stu 2021

Nitko od nas ne voli razmišljati o mogućnosti ozljeda, pogoršanja zdravstvenog stanja, bolnicama i mogućnosti da bi nas ili naše najbliže mogla dočekati takva sudbina, Ipak, danas više nego ikad, u vremenu globalne pandemije, važno je osigurati sebe i svoje najbliže.

Čitaj dalje
Provjera dopunskog osiguranja - provjeri status
  - 09 sij 2021

Ugovorili ste i uplatili policu dopunskog zdravstvenog osiguranja i htjeli bi provjeriti da li je važeća? Gotovo svaki privatni osiguravatelj te HZZO ima svoje online sustave preko kojih možete provjeriti valjanost ugovorene police DZO-a.

Čitaj dalje
Kako uplatiti dopunsko zdravstveno osiguranje
  - 30 lip 2020

Ako se više ne snalazite u moru računa koji vam svaki mjesec pune poštanski sandučić  i pretinac mail-a, a među njima se nalazi I račun po polici dopunskog zdravstvenog osiguranja a jednako tako vam je “muka “  od stajanja u redu u poštanskom uredu, šalteru Fine ili poslovnici banke… niže vam dajemo rješenja kojim si možete skretiti “muke”

Čitaj dalje

Zašto moj bankar?

Besplatno korištenje
Jednostavna prijava za proizvod
Ponuda vodećih financijskih institucija
Brzo i sigurno