Loading...

Kako započeti

U tražilicu unesi pod  vrstu proizvoda Paket usluga, a u podvrstu proizvoda odaberi- za građane, za umirovljenike ili studente. Nakon klika na tipku Pronađi tekuće račune otvorit će ti se ponuda Paketa usluga svih banaka u HR.  Naš sustav će ti ponuditi proizvode koji odgovaraju baš tvojem upitu. Nakon toga ispuni formular te ćeš ubrzo imati ugovoreni sastanak s osobnim bankarom banke koja izdaje odabrani račun u tvojoj najbližoj poslovnici.

 

* Više nije potrebno obilaziti banke i prikupljati podatke koje je teško usporediti. Koristite moj-bankar.hr i uštedite vrijeme i novac. I sve to besplatno!

 

 

Namjena

U tražilicu unesi pod  vrstu proizvoda -Paket usluga, a u podvrstu proizvoda odaberi- za građane, za umirovljenike ili studente. Nakon klika na tipku Pronađi tekuće račune otvorit će ti se ponuda Paketa usluga svih banaka u HR.  Naš sustav će ti ponuditi proizvode koji odgovaraju baš tvojem upitu. Nakon toga ispuni formular te ćeš ubrzo imati ugovoreni sastanak s osobnim bankarom banke koja izdaje odabrani račun u tvojoj najbližoj poslovnici.

 

* Više nije potrebno obilaziti banke i prikupljati podatke koje je teško usporediti. Koristite moj-bankar.hr i uštedite vrijeme i novac. I sve to besplatno!

 

 

Mogli ste nas vidjeti u medijima
hrt
24sata
nova
rtl
vecernjilist
jutarnjilist
poslovnidnevnik
novilist

Često postavljena pitanja

Koje su pogodnosti paket usluga banaka?

Koji su najpoznatiji paketi banaka u HR?

Koji je postupak dobivanja paketa usluga računa?

Uspoređujemo proizvode ovih institucija

ZABA-Zagrebacka-banka
HPB Hrvatska Postanska Banka
Podravska banka
banka kovanica
Erste
Croatia Banka
RBA Raiffeisen bank
addiko_bank
pbz-privredna-banka-zagreb
OTP banka
Imex banka

Zašto moj bankar?

Besplatno korištenje
Jednostavna prijava za proizvod
Ponuda vodećih financijskih institucija
Brzo i sigurno