Loading...

Kako započeti

U tražilicu unesite da li tražite privatnu ili poslovnu karticu. Nakon klika na tipku “Pretraži” otvoriti će Vam se ponuda revolving kartica svih banaka u RH.

Zatražite ponudu i uskoro će Vam se javiti naš stručnjak koji će Vam pomoći besplatnim savjetom kako karticu realizirati.

Više nije potrebno obilaziti banke i prikupljati podatke koje je teško usporediti. Koristite moj-bankar.hr i uštedite vrijeme i novac. I sve to besplatno!

Namjena

Revolving kartica koristi se za obročno plaćanje ili podizanje gotovine na bankomatu u okviru odobrenog limita određenog od strane banke ili kartičarske kuće. Kreditno zaduženje po revolving kartici naziva se revolving kredit  koji je po realizaciji znatno jednostavniji od realizacije klasičnog gotovinskog kredita u banci. Karakteristika revolving kartica je mogućnost odabira željenog načina otplate glavnice i to u minimalnom postotku glavnice propisanom od strane banke, u iznosu većem od minimalnog ili u ukupnom iznosu glavnice. ZABA, PBZ, ErsteRBA, OTP i većina drugih banaka u RH u okviru svoje  ponude nude revolving kartice.

Mogli ste nas vidjeti u medijima
hrt
24sata
nova
rtl
vecernjilist
jutarnjilist
poslovnidnevnik
novilist

Često postavljena pitanja

Kako funkcionira revolving kartica?

Koje vrste revolving kartica se upotrebljavaju u HR?

Koja je kreditna sposobnost tražitelja revolving kartice?

Koja je procedura za dobiti revolving karticu?

Uspoređujemo proizvode ovih institucija

ZABA-Zagrebacka-banka
HPB Hrvatska Postanska Banka
Podravska banka
banka kovanica
Erste
Croatia Banka
RBA Raiffeisen bank
addiko_bank
pbz-privredna-banka-zagreb
OTP banka
Imex banka

Novosti

Što je debitna kartica i kako je različita od kreditne kartice?
  - 27 svi 2020

Jeste li se ikada zbunili zbog razlike između kreditne i debitne kartice? Niste jedini. Debitne i kreditne kartice prihvaćaju se na mnogim prodajnim mjestima. Oboje nude praktičnost i eliminiraju potrebu za nošenjem gotovine. Čak i izgledaju slično, komad plastike s mnoštvo brojeva..

Čitaj dalje
Zaboravili ste PIN bankovne kartice?
  - 26 svi 2020

Kada podnosite zahtjev za debitnu karticu, banka postavlja osobni identifikacijski broj ili PIN koji vam omogućuje upotrebu kartice kao npr. kod  plaćanja ili podizanja gotovine sa bankomata. Taj Vam je broj nasumično dodijeljen iako neke banke nude mogućnost i da ga sami odaberete. Ako izgubite ovaj broj, politika vaše banke diktira kako dobiti  zamjenski PIN.

Čitaj dalje

Zašto moj bankar?

Besplatno korištenje
Jednostavna prijava za proizvod
Ponuda vodećih financijskih institucija
Brzo i sigurno