Loading...

Kako započeti

U tražilicu unesi iznos traženog kredita, valutu kredita te rok otplate kredita. Nakon klika na Pretraži otvorit će ti se ponuda stambenih kredita za kupnju i/ili komunalno uređenje svih banaka u HR.

Zatraži ponudu i uskoro će ti se javiti naš stručnjak koji će ti pomoći besplatnim savjetom kako kredit realizirati te probati za tebe pronaći još bolju opciju.

Više nije potrebno obilaziti banke i prikupljati podatke koje je teško usporediti. Koristite moj-bankar.hr i uštedite vrijeme i novac. I sve to besplatno!

Sukladno uvjetima koje nalaže Hrvatska narodna banka koja izdaje odobrenje za pružanje usluga kreditnog posredovanja za stambene potrošačke kredite pod uvjetima propisanima Zakonom o stambenom potrošačkom kreditiranju Tata Grupa pruža usluge posredovanja sa sljedećim bankama: Privrednom bankom Zagreb d.d. i Zagrebačkom bankom d.d.. ali na našoj stranici možete naći uvjete i usporedbe ostalih banka. Tata Zastupanje d.o.o. ugovorni partner portala moj-bankar.hr pruža usluge posredovanja za OTP banku d.d.

Namjena

Stambeni krediti za kupnju i/ili komunalno uređenje za građevinsko zemljište su dugoročni krediti sa striktnom namjenom za kupnju i/ili komunalno uređenje za građevinsko zemljište. ZABA, PBZ, Erste, HPB, RBA, OTP i većina drugih hrvatskih banaka nude stambene kredite u kunama ili eurima. Tipični instrumenti osiguranja su hipoteka, polica osiguranja, zadužnica, izjava o zapljeni plaće i/ili sudužništvo.

Mogli ste nas vidjeti u medijima
hrt
24sata
nova
rtl
vecernjilist
jutarnjilist
poslovnidnevnik
novilist

Često postavljena pitanja

Koji su uvijeti za podići kredit za kupnju zemljišta?

Koji je postupak za dobiti kredit?

Koji su instrumenti osiguranja za kredit za kupnju građevinskog zemljišta?

Uspoređujemo proizvode ovih institucija

ZABA-Zagrebacka-banka
HPB Hrvatska Postanska Banka
sberbank
Podravska banka
banka kovanica
Erste
Croatia Banka
RBA Raiffeisen bank
addiko_bank
pbz-privredna-banka-zagreb
OTP banka
Imex banka

Novosti

13 savjeta za kupnju prve nekretnine
  - 18 Sep 2020

Naučite kako najefikasnije kupiti prvi dom, kako do najpovoljnijeg kredita, kupovine nekretnine i još mnogo toga.

Čitaj dalje
Kreditna sposobnost za stambene kredite
  - 13 May 2020

Stambeni krediti odobravaju se na dugi rok zbog čega se procjeni kreditne sposobnosti pristupa ozbiljno i uz uključivanje kreditnih rizika i analitičara banaka s ciljem najbolje procjene i analize vjerojatnosti otplate kredita.

Čitaj dalje
Cijena solemnizacije kredita
  - 03 Feb 2021

Dizanje kredita je ozbiljan i dugotrajan posao. Podrazumijeva mnoge korake, od ocjene kreditne sposobnosti do ugovora pa do odobravanja kredita. Jedan od koraka, pogotovo kod stambenih kredita je i solemnizacija ugovora o kreditu.

Čitaj dalje
Stambeni krediti vodič 2020 - kako i što?
  - 16 Apr 2020

Nakon dugog razmišljanja napokon ste se odvažili riješiti stambeno pitanje, bilo da kupujete stan ili gradite kuću. Stambeni kredit je prava prilika za Vas. 

 

Čitaj dalje
Cjelovit vodič za stambene kredite
  - 13 Oct 2020

Odabir pravog stambenog kredita pomoći će vam u kupnji stana te bi vam mogao uštedjeti tisuće kuna. Ovdje je sve što trebate znati da biste pronašli pravi kredit za sebe.

Čitaj dalje
Kamatne stope na stambene kredite nikada niže
  - 31 Jan 2021

Usprkos svim prirodnim, gospodarskih i makroekonomskih nedaćama u 2020. godini, ono što je dobro za stanovništvo je da su kamatne stope na stambene kredite na rekordno niskim razinama.

Čitaj dalje
Financijski kalkulator
Izračunajte i isplanirajte otplatu kredita

Zašto moj bankar?

Besplatno korištenje
Jednostavna prijava za proizvod
Ponuda vodećih financijskih institucija
Brzo i sigurno