Loading...

Kako započeti

U tražilicu unesi iznos traženog kredita, valutu kredita te rok otplate kredita. Nakon klika na Pretraži otvorit će ti se ponuda stambenih kredita za kupnju i/ili komunalno uređenje svih banaka u HR.

Zatraži ponudu i uskoro će ti se javiti naš stručnjak koji će ti pomoći s realizacijom kredita te probati za tebe pronaći još bolju opciju.

Više nije potrebno obilaziti banke i prikupljati podatke koje je teško usporediti. Koristite moj-bankar.hr i uštedite vrijeme i novac. I sve to besplatno!

Sukladno uvjetima koje nalaže Hrvatska narodna banka koja izdaje odobrenje za pružanje usluga kreditnog posredovanja za stambene potrošačke kredite pod uvjetima propisanima Zakonom o stambenom potrošačkom kreditiranju Tata Grupa pruža usluge posredovanja sa sljedećim bankama: Privrednom bankom Zagreb d.d. i Zagrebačkom bankom d.d.. ali na našoj stranici možete naći uvjete i usporedbe ostalih banka. Tata Zastupanje d.o.o. ugovorni partner portala moj-bankar.hr pruža usluge posredovanja za ERSTE banku d.d.

Namjena

Stambeni krediti za kupnju i/ili komunalno uređenje za građevinsko zemljište su dugoročni krediti sa striktnom namjenom za kupnju i/ili komunalno uređenje za građevinsko zemljište. ZABA, PBZ, Erste, HPB, RBA, OTP i većina drugih hrvatskih banaka nude stambene kredite eurima. Tipični instrumenti osiguranja su hipoteka, polica osiguranja, zadužnica, izjava o zapljeni plaće i/ili sudužništvo.

Mogli ste nas vidjeti u medijima
hrt
24sata
nova
rtl
vecernjilist
jutarnjilist
poslovnidnevnik
novilist

Često postavljena pitanja

Koji su uvijeti za podići kredit za kupnju zemljišta?

Koji je postupak za dobiti kredit?

Koji su instrumenti osiguranja za kredit za kupnju građevinskog zemljišta?

Uspoređujemo proizvode ovih institucija

ZABA-Zagrebacka-banka
HPB Hrvatska Postanska Banka
Podravska banka
banka kovanica
Erste
Croatia Banka
RBA Raiffeisen bank
addiko_bank
pbz-privredna-banka-zagreb
OTP banka
Imex banka

Novosti

Tržište nekretnina u Hrvatskoj što će biti?
  - 13 srp 2023

Tržište nekretnina u Hrvatskoj je u posljednjih nekoliko godina u stalnoj promjeni. Cijene nekretnina su rasle, a potražnja je bila velika, što je dovelo do nedostatka nekretnina na tržištu.

Čitaj dalje
Slučaj Velike Britanije: Hoće li najnovije povećanje kamata izazvati krah tržišta nekretnina?
  - 25 stu 2022

Uz kamatne stope koje rastu najbržim tempom u 27 godina, inflacija bi trebala biti viša od 13% ove godine, a recesija je na pomolu, hoće li nekretninski balon uskoro puknuti?

 

Čitaj dalje
Rastu kamatne stope na stambene kredite
  - 17 ruj 2022

Euribor, kamatna stopa prema kojoj europske banke međusobno posuđuju novac, i uz koju je vezan dio kredita, ubrzano raste već šest mjeseci, s prvim naznakama zaoštravanja monetarne politike.

Čitaj dalje
Cijena solemnizacije kredita
  - 03 velj 2021

Dizanje kredita je ozbiljan i dugotrajan posao. Podrazumijeva mnoge korake, od ocjene kreditne sposobnosti do ugovora pa do odobravanja kredita. Jedan od koraka, pogotovo kod stambenih kredita je i solemnizacija ugovora o kreditu.

Čitaj dalje
Kamatne stope na stambene kredite nikada niže
  - 31 sij 2021

Usprkos svim prirodnim, gospodarskih i makroekonomskih nedaćama u 2020. godini, ono što je dobro za stanovništvo je da su kamatne stope na stambene kredite na rekordno niskim razinama.

Čitaj dalje
Cjelovit vodič za stambene kredite
  - 13 lis 2020

Odabir pravog stambenog kredita pomoći će vam u kupnji stana te bi vam mogao uštedjeti tisuće kuna. Ovdje je sve što trebate znati da biste pronašli pravi kredit za sebe.

Čitaj dalje
13 savjeta za kupnju prve nekretnine
  - 18 ruj 2020

Naučite kako najefikasnije kupiti prvi dom, kako do najpovoljnijeg kredita, kupovine nekretnine i još mnogo toga.

Čitaj dalje
Financijski kalkulator
Izračunajte i isplanirajte otplatu kredita

Zašto moj bankar?

Besplatno korištenje
Jednostavna prijava za proizvod
Ponuda vodećih financijskih institucija
Brzo i sigurno