Loading...

Kako započeti

U tražilicu unesi iznos traženog kredita, valutu kredita te rok otplate kredita. Nakon klika na tipku Pretraži, otvoriti će ti se ponuda lombardnih kredita banaka u HR. 

Zatraži ponudu i uskoro će ti se javiti naš stručnjak koji će ti pomoći u postupku realizacije kredita te probati za tebe pronaći još bolju opciju.

Više nije potrebno obilaziti banke i prikupljati podatke koje je teško usporediti. Koristite moj-bankar.hr i uštedite vrijeme i novac. I sve to besplatno!

 

Namjena

Lombardni kredit ostvaruje se na temelju financijske imovine koja ima duži rok dospijeća. U kategoriju financijske imovine koja se koristi kao zalog pri odobravanju lombardnog kredita spada oročeni bankarski depozit, polica osiguranja života ili stambena štednja. Karakteristika lombardnih kredita, je da dobivate sredstva koja možete koristiti prema vlastitim potrebama, a povrh toga, vaša financijska imovina koja je u zalogu, nastavlja ostvarivati prvotna prava (npr. kamata na štednju, pokriće po polici osiguranja života i slično).

ZABA, PBZ, ErsteRBA, OTP u ponudi nude lombardne kredite, ali sa različitim uvjetima. Obratite nam se kako bi ugovorili najpovoljnije. Za više informacija o lombardnom kreditu, pročitajte naš vodič.

 

Mogli ste nas vidjeti u medijima
hrt
24sata
nova
rtl
vecernjilist
jutarnjilist
poslovnidnevnik
novilist

Često postavljena pitanja

Što je lombardni kredit?

Uspoređujemo proizvode ovih institucija

ZABA-Zagrebacka-banka
HPB Hrvatska Postanska Banka
Podravska banka
banka kovanica
Erste
Croatia Banka
RBA Raiffeisen bank
addiko_bank
pbz-privredna-banka-zagreb
OTP banka
Imex banka

Novosti

Što je lombardno kreditiranje?
  - 06 pro 2020

Ako imate bankarski račun, možda ste primijetili da vaša banka nudi “lombardne kredite”. Iako je manje poznato široj javnosti, lombardno kreditiranje može predstavljati zanimljivu financijsku alternativu klasičnom kreditiranju.

Čitaj dalje
Financijski kalkulator
Izračunajte i isplanirajte otplatu kredita

Zašto moj bankar?

Besplatno korištenje
Jednostavna prijava za proizvod
Ponuda vodećih financijskih institucija
Brzo i sigurno