Loading...

Kako do subvencije

Kako bi se predbilježili za subvencionirane APN kredite, molim vas da popunite kontakt obrazac. Nakon popunjavanja istog, kontaktirati će vas naš kreditni posrednik sa svim relevantnim informacijama o tome što je potrebno da se pripremite za APN tranšu u 2023. godini. Dokumentacija za APN kredite u 2023. godine vjerovatno će se zaprimati od 20. ožujka 2023. Kamatne stope na APN kredite u zadnjoj tranši kretale su se od 1.99% do 3.00%.

Naša usluga je 100% besplatna i ne plaćate nam ama baš ništa. Svake godine pomažemo pri realizacije mnoštvo APN kredita, javite nam se i dopustite nam da Vam pokažemo našu profesionalnost.
Pratimo Vas kroz proces aplikacije za subvencionirani kredit: od izračuna kreditne sposobnosti, prihvatljivosti nekretnine pa do sakupljanja i slanja dokumentacije u banku - tu je moj-bankar.hr koji Vam besplatno pomaže kako bi, kada predmet završi u banci i APN-u, Vi 100% dobili subvenciju.

Nemojte obilaziti banke i prikupljati podatke koje je teško usporediti. Koristite moj-bankar.hr i uštedite vrijeme i novac. I sve to besplatno! Jer nas plaćaju banke, a ne Vi!

Sukladno uvjetima koje nalaže Hrvatska narodna banka koja izdaje odobrenje za pružanje usluga kreditnog posredovanja za stambene potrošačke kredite pod uvjetima propisanima Zakonom o stambenom potrošačkom kreditiranju Tata Grupa pruža usluge posredovanja sa sljedećim bankama: Privrednom bankom Zagreb d.d. i Zagrebačkom bankom d.d.., a Tata Zastupanje d.o.o. posreduje za ERSTE banku d.d. , ali na našoj stranici možete naći uvjete i usporedbe ostalih banka. 

Namjena APN kredita za mlade

APN subvencija stambenih kredita odobrava se za kupnju ili izgradnju nekretnine. Za adptaciju ili uređenje ne odobravaju se APN krediti.
Krediti uz državnu subvenciju odobravaju se tražiteljima kredita s prebivalištem u RH koji u trenutku podnošenja zahtjeva nemaju navršenih 45. godina života, koji u vlasništvu ne posjeduju useljivu nekretninu.

ZABA, PBZ, Erste, HPB, RBA, OTP i većina drugih hrvatskih banaka sudjeluju u APN programu subvencioniranih stambenih kredita. Ono što je važno kada se prijavljujete za ove kredite je da već imate u vidu nekretninu za koju ste pred sklapanjem ugovora o kupoprodaji te da imate na umu da se subvencija odnosi na iznos do €100.000.  Ukoliko podižete viši iznos, i dalje možete koristiti subvencionrani dio, ali samo do limita.

Za više informacija o subvencioniranima kreditima za mlade pročitajte naš vodič za APN kredite.

Mogli ste nas vidjeti u medijima
hrt
24sata
nova
rtl
vecernjilist
jutarnjilist
poslovnidnevnik
novilist

Često postavljena pitanja

Što su APN krediti?

Koji su uvjeti za APN kredit?

Koliki iznos kredita se subvencionira?

Koliko godina traje subvencija?

Koje banke odobravaju APN kredite?

Koja dokumentacija mi treba za kupnju stana?

Uspoređujemo proizvode ovih institucija

ZABA-Zagrebacka-banka
HPB Hrvatska Postanska Banka
Podravska banka
banka kovanica
Erste
Croatia Banka
RBA Raiffeisen bank
addiko_bank
pbz-privredna-banka-zagreb
OTP banka
Imex banka
IKB Umag Istarska Kreditna Banka

Novosti

Stranci kupuju trećinu nekretnina u Hrvatskoj
  - 21 velj 2023

APN-ov program subvencioniranja stambenih kredita podignuli su cijene kvadrata pa ta bojazan postoji i kad je riječ o mjeri subvencioniranja najma čije detalje Vlada razmatra

Čitaj dalje
Kreće nova runda APN-a za 2023.
  - 21 velj 2023

APN poziva sve kreditne institucije na području Republike Hrvatske koje mogu obavljati poslove kreditiranja na tržištu prema posebnim propisima da dostave ponudu za sklapanje ugovora s Republikom Hrvatskom s kojom će sklopiti ugovor. obvezuju se odobravati kredite za subvencioniranje stambenih kredita te s tim u vezi poslovati pod uvjetima i na način propisan zakonom o subvencioniranju stambenih kredita, odnosno pod uvjetima povoljnijim za korisnika kredita odnosno Republiku Hrvatsku od uvjeta propisane zakonom”, stoji u srijedu u pozivu objavljenom na stranicama APN-a.

Čitaj dalje
Ključna kamatna stopa ECB-a: što je to i kako utječe na vas
  - 28 stu 2022

Prvi put u 11 godina Europska središnja banka podigla je ključnu kamatnu stopu. Ali što je to točno?

Čitaj dalje
5870 zahtjeva za subvencioniranje stambenih kredita
  - 03 svi 2022

Na uzorku od 400 obrađenih zahtjeva zaprimljenih od 21. ožujka, prosječni iznos subvencioniranog stambenog kredita iznosi 78.000 eura.

Čitaj dalje
Prijave za APN u 2022. od 9. ožujka
  - 07 velj 2022

Objava oglasa za subvencioniranje stambenih kredita planirana je za 9. ožujka. Od tog trenutka građani će moći podnositi zahtjeve

Čitaj dalje
APN te društveno poticana stanogradnja mogu poboljšati položaj mladih
  - 04 lis 2021

Mladi u Hrvatskoj relativno kasno napuštaju roditeljski dom, a stambeno zbrinjavanje jedan je od najznačajnijih problema s kojima se suočavaju.

Čitaj dalje
Znanstvenici izračunali: APN krediti pumpaju cijene nekretnina
  - 29 srp 2021

Subvencioniranje stambenih kredita djelovalo je kao prociklična mjera, koja je pridonijela postojećem trendu rasta cijena stanova u Hrvatskoj, te su subvencije utjecale na cijene nekretnina u područjima i regijama u kojima je tržište nekretnina najaktivnije.

Čitaj dalje
Financijski kalkulator
Izračunajte i isplanirajte otplatu kredita

Zašto moj bankar?

Besplatno korištenje
Jednostavna prijava za proizvod
Ponuda vodećih financijskih institucija
Brzo i sigurno