Loading...

Kako do subvencije

Kako bi se predbilježili za subvencionirane APN kredite, molim vas da popunite kontakt obrazac. Nakon popunjavanja istog, kontaktirati će vas naš kreditni posrednik sa svim relevantnim informacijama o tome što je potrebno da se pripremite za APN tranšu u 2022. godini. Dokumentacija za APN kredite u 2022. godine zaprimati će se od 21. ožujka 2022. Kamatne stope na APN kredite u zadnjoj tranši kretale su se od 1.99% do 3.00%.

Naša usluga je 100% besplatna i ne plaćate nam ama baš ništa. Svake godine pomažemo pri realizacije mnoštvo APN kredita, javite nam se i dopustite nam da Vam pokažemo našu profesionalnost.
Pratimo Vas kroz proces aplikacije za subvencionirani kredit: od izračuna kreditne sposobnosti, prihvatljivosti nekretnine pa do sakupljanja i slanja dokumentacije u banku - tu je moj-bankar.hr koji Vam besplatno pomaže kako bi, kada predmet završi u banci i APN-u, Vi 100% dobili subvenciju.

Nemojte obilaziti banke i prikupljati podatke koje je teško usporediti. Koristite moj-bankar.hr i uštedite vrijeme i novac. I sve to besplatno! Jer nas plaćaju banke, a ne Vi!

Sukladno uvjetima koje nalaže Hrvatska narodna banka koja izdaje odobrenje za pružanje usluga kreditnog posredovanja za stambene potrošačke kredite pod uvjetima propisanima Zakonom o stambenom potrošačkom kreditiranju Tata Grupa pruža usluge posredovanja sa sljedećim bankama: Privrednom bankom Zagreb d.d. i Zagrebačkom bankom d.d.., a Tata Zastupanje d.o.o. posreduje za : OTP banku d.d., ERSTE banku d.d., Novu hrvatsku banku d.d i Karlovačku banku d.d.  ali na našoj stranici možete naći uvjete i usporedbe ostalih banka. 

Namjena APN kredita za mlade

APN subvencija stambenih kredita odobrava se za kupnju ili izgradnju nekretnine. Za adptaciju ili uređenje ne odobravaju se APN krediti.
Krediti uz državnu subvenciju odobravaju se tražiteljima kredita s prebivalištem u RH koji u trenutku podnošenja zahtjeva nemaju navršenih 45. godina života, koji u vlasništvu ne posjeduju useljivu nekretninu.

ZABA, PBZ, Erste, HPB, RBA, OTP i većina drugih hrvatskih banaka sudjeluju u APN programu subvencioniranih stambenih kredita. Ono što je važno kada se prijavljujete za ove kredite je da već imate u vidu nekretninu za koju ste pred sklapanjem ugovora o kupoprodaji te da imate na umu da se subvencija odnosi na iznos do €100.000.  Ukoliko podižete viši iznos, i dalje možete koristiti subvencionrani dio, ali samo do limita.

Za više informacija o subvencioniranima kreditima za mlade pročitajte naš vodič za APN kredite.

Mogli ste nas vidjeti u medijima
hrt
24sata
nova
rtl
vecernjilist
jutarnjilist
poslovnidnevnik
novilist

Često postavljena pitanja

Što su APN krediti?

Koji su uvjeti za APN kredit?

Koliki iznos kredita se subvencionira?

Koliko godina traje subvencija?

Koje banke odobravaju APN kredite?

Koja dokumentacija mi treba za kupnju stana?

Uspoređujemo proizvode ovih institucija

ZABA-Zagrebacka-banka
Erste
HPB Hrvatska Postanska Banka
sberbank
Podravska banka
banka kovanica
Erste
Croatia Banka
RBA Raiffeisen bank
addiko_bank
pbz-privredna-banka-zagreb
OTP banka
Imex banka

Novosti

Otvorene ponude banaka za APN 2021
  - 19 Feb 2021

Kamatne stope za APN kredite u 2021. biti će između 1.99% do 3.00%

Čitaj dalje
APN krediti u 2021. kreću u ožujku
  - 03 Feb 2021

Kako je najavilo Ministarstvo Gospodarstva RH, natječaj za građane očekuje se da će biti objavljen u ožujku 2021.

Čitaj dalje
APN: Subvencija stambenih kredita 2020 - Veliki vodič
  - 06 Apr 2020

I 2020. godine Vlada Republike Hrvatske odobrila je mjeru subvencioniranja stambenih kredita koju možete iskoristiti kako bi povoljnije realizirali kredit za rješavanje stambenog pitanja. S obzirom da su se prijave na državnoj razini najavljene za rujan 2020. obratite se stručnjacima sa portala moj-bankar.hr koji će Vam potpuno besplatno pomoći da sve potrebne predradnje obavite u najkraćem roku kako bi uspjeli iskoristiti navedene vremenski i financijski ograničene mjere.

Čitaj dalje
Kreditna sposobnost za stambene kredite
  - 13 May 2020

Stambeni krediti odobravaju se na dugi rok zbog čega se procjeni kreditne sposobnosti pristupa ozbiljno i uz uključivanje kreditnih rizika i analitičara banaka s ciljem najbolje procjene i analize vjerojatnosti otplate kredita.

Čitaj dalje
13 savjeta za kupnju prve nekretnine
  - 18 Sep 2020

Naučite kako najefikasnije kupiti prvi dom, kako do najpovoljnijeg kredita, kupovine nekretnine i još mnogo toga.

Čitaj dalje
Završio natječaj za APN kredite za 2021.
  - 06 Jul 2021

Od ukupnog broja zaprimljenih zahtjeva, točnije njih 4.739, odobreno je 4.500 zahtjeva, za 199 zahtjeva je zatražena dopuna, 9 zahtjeva je odbijeno a 31 podnositelja je odustalo od zahtjeva.

Čitaj dalje
Znanstvenici izračunali: APN krediti pumpaju cijene nekretnina
  - 29 Jul 2021

Subvencioniranje stambenih kredita djelovalo je kao prociklična mjera, koja je pridonijela postojećem trendu rasta cijena stanova u Hrvatskoj, te su subvencije utjecale na cijene nekretnina u područjima i regijama u kojima je tržište nekretnina najaktivnije.

Čitaj dalje
Financijski kalkulator
Izračunajte i isplanirajte otplatu kredita

Zašto moj bankar?

Besplatno korištenje
Jednostavna prijava za proizvod
Ponuda vodećih financijskih institucija
Brzo i sigurno