Triglav osiguranje
Adresa
Antuna Heinza 4
Fax
01 5632 799
OIB
29743547503
OIB
253359
SWIFT
ZABAHR2X

Općenito o Triglav osiguranju

Triglav osiguranje d.d. na hrvatskom tržištu je prisutno od 1967. godine te je jedna od najstarijih osigurateljnih kuća u Hrvatskoj. Dijelom je Grupe Triglav sa sjedištem u Sloveniji, najveće osigurateljne grupacije u jugoistočnoj Europi.

Od korporativnih vrijednosti Triglav navodi stručnost, uspješno upravljanje rizicima te društveno odgovorno poslovanje. Triglav pruža potporu zajednici u kojoj djeluje putem sponzorstava i donacija brojnim kulturnim i sportskim projektima i udrugama poput ATP turnira u Umagu, Hrvatskog nogometnog saveza, Advent RUN, Hrvatsko aktuarsko društvo, Hrvatski košarkaški savez, Arheološki muzej u Zagrebu kao i brojne druge.

Istaknuti proizvodi

U širokoj ponudi životnih osiguranja, osiguranja imovine, zdravstvenog osiguranja, dodatnog zdravstvenog osiguranja AKTIV,GOLD,SENIOR,PLATINUM i ZDRAVKO, osiguranja od posljedica nesretnog slučaja, automobilskih osiguranja i osiguranja jamstava. Izdvajaju se i putna osiguranja,investicijsko osiguranje FLEKS ZA ODRASLE, osiguranje usjeva i nasada, transportno osiguranje, osiguranje odgovornosti, osiguranje plovila i zrakoplova kao i internet poslovnica i.triglav. Ponuda proizvoda usmjerena je na fizičke i pravne osobe.

Auto osiguranja

Godišnje Triglav sklopi oko 35 tisuća polica kasko osiguranja. Osim AO-a, Triglva je poznat kao fer osiguravatelj u automobilskog kaska.
 

Usluga „Dva kotača“

predstavlja uslugu osiguranja odgovornosti i asistencije za bicikliste i korisnike posebnih prijevoznih sredstava sa ciljem zaštite vozača bicikala, električnih romobila, rola ili invalidskih kolica. Ovim osiguranjem vozači se zaštićuju ukoliko svojom vožnjom naprave štetu trećoj osobi usljed probušene gume, problema s kočnicama, slomljenog kotača bicikla i sl.

Turističko osiguranje

osiguranje je kojim se nastoji osigurati od nepredviđenih neugodnosti tijekom putovanja i odmora u inozemstvu. U sklopu turističkog osiguranja nudi se putno zdravstveno osiguranje kojim su pokriveni troškovi liječenja i prijevoza radi bolesti ili nezgode, osiguranje bolničkog dana u inozemstvu, osiguranje u slučaju smrti usljed nesretnog slučaja, osiguranje naknade troškova za pravnu pomoć u inozemstvu, osiguranje odgovornosti usljed povrede osobe ili oštećenja stvari, osiguranje prtljage i osobnih stvari, osiguranje prekida putovanja ili kasnijeg povratka, osiguranje zlouporabe kreditnih i debitnih kartica, te osiguranje troškova izrade novih dokumenata.

Osiguranje imovine

Triglav nudi usluge poput osiguranja stambenih pokretnina, paketno osiguranje imovine, osiguranje od požara, osiguranje od potresa te od provalne krađe, osiguranje računala, osiguranje stakla, osiguranje za prijem i distribuciju satelitskih/kabelskih televizora, osiguranje glazbenih instrumenata i elektroakustičnih aparata, te građevinsko osiguranje.

Triglav dobrovoljno zdravstveno osiguranje

U sklopu usluge zdravstvenog osiguranja, Triglav nudi opcije dopunskog zdravstvenog osiguranja, dodatnog osiguranja naknade za boravak i liječenje u bolnici i invalidsku rentu, specijalističko-ambulantno liječenje, te specijalizirane pakete usluga BASIC, AKTIV, SILVER, GOLD, PLATINUM, SENIOR te ZDRAVKO. Osigurati se mogu osobe koje imaju obvezno zdravstveno osiguranje u Hrvatskom zavodu za zdravstveno osiguranje.

Životna osiguranja

osiguranja su koja ljudi sve češće koriste usljed potrebe za sigurnošću sebe i svojih najbližih. U ovoj kategoriji Triglav nudi mješovito životno osiguranje, stipendijsko osiguranje, rentno osiguranje, riziko životno osiguranje, hipotekarno osiguranje, investicijsko životno osiguranje, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, dodatno osiguranje kritičnih bolesti i ozljeda, dodatno osiguranje drugog liječničkog mišljenja, te putno zdravstveno osiguranje.

Osiguranje od posljedica nesretnog slučaja (nezgode)

osiguranje je kojim se mogu umanjiti posljedice neželjenog događaja koji za rezultat ima smrt osiguranika, trajni invaliditet, prolaznu sposobnost za rad, smještaj i liječenje u bolnici te nastanak troškova liječenja. Osigurati je moguće osobe od 14 do 75 godina života, dok je za djecu i starije moguće osigurati po posebnim ili dopunskim uvjetima za dodatno osiguranje od posljedica nezgode.

Osiguranja

Tržišna pozicija

Kapital
1,2 mld kn
Tržišni udi osiguravatelja
4,63%