Loading...

Kako započeti

U tražilicu odaberi vrstu kredita - da li je za financiranje kupovine kreditom auto, motor, traktor ili brodicu, unesi iznos traženog kredita, valutu kredita te rok otplate kredita. Nakon klika na tipku Pronađi kredite otvoriti će ti se ponuda kredita  svih banaka u HR. Zatraži ponudu i uskoro će ti se javiti naš stručnjak koji će ti pomoći u realizaciji kredita te probati za tebe pronaći još bolju opciju.

Više nije potrebno obilaziti banke i prikupljati podatke koje je teško usporediti. Koristite moj-bankar.hr i uštedite vrijeme i novac. I sve to besplatno!

Namjena

Auto kredit ili kredit za plovilo su strogo namjenski krediti sa rokom dospijeća od 3-7 godina. Zaba, RBA, OTP, PBZ  i većina drugih banaka imaju u ponudi kredit za kupnju auta ili brodova. Realizacijom kredita korisnik kredita može kupiti automobilkomercijalno vozilo, traktor, plovilo,  motocikl  ili pripadajuću poljoprivrednu mehanizaciju. Tipični instrumenti osiguranja ovih kredita su polica osiguranja, zalog na vozilo, zadužnica, mjenica.

Mogli ste nas vidjeti u medijima
hrt
24sata
nova
rtl
vecernjilist
jutarnjilist
poslovnidnevnik
novilist

Često postavljena pitanja

Koji je postupak odabravanja kredita za pokretnine?

Koji su kreditni uvijeti za kredite za pokretnine?

Koji su tipični instrumenti osiguranja?

Uspoređujemo proizvode ovih institucija

ZABA-Zagrebacka-banka
HPB Hrvatska Postanska Banka
Podravska banka
banka kovanica
Erste
Croatia Banka
RBA Raiffeisen bank
addiko_bank
pbz-privredna-banka-zagreb
OTP banka
Imex banka
Slatinska Banka

Novosti

Zašto kupiti novi skuter kroz gotovinski kredit?
  - 31 ožu 2021

Puno puta financijski savjetnici i financijski stručnjaci predlažu kupcima da se prijave za gotovinski kredit za kupnju svog skutera ili motora iz snova. Možda se pitate je li to zapravo dobra ideja ili je bolje podignuti kredit za kupnju motora.

Čitaj dalje
7 načina smanjenja troškova posjedovanja automobila u 2021.
  - 22 sij 2021

Od mjesečnih otplata kredita, servisa, popravaka do obaveznog osiguranja, automobil može biti jedan od vaših najvećih troškova u kućnom budžetu. Ali to je također jedna od vaših najvećih prilika za optimiziranje osobnih financija.

Čitaj dalje
Ako imate plan, kupnja novog automobila ne mora biti mučna
  - 06 pro 2020

Novi automobil može doći s pozamašnom cijenom. Prosječna nabavna cijena novog vozila iznosi oko 175.000 kuna

Čitaj dalje
Auto krediti - vodič kroz ponudu banaka
  - 13 svi 2020

Trebate automobil? Bilo da se radi o novo ili rabljenom automobilu, auto kredit je jednostavno, brzo i povoljno rješenje da postanete vlasnici automobila.

 

Čitaj dalje
Koja je razlika između gotovinskih kredita i kredita za kupnju vozila?
  - 12 svi 2020

Gotovinski ili nenamjenski krediti su krediti za koje nije potrebno navesti svrhu u koju će se utrošiti novac , a isplaćuju se na tekući račun tražitelja kredita koji s gotovinom raspolažu prema vlastitim potrebama i željama. Krediti za kupnju vozila odobravaju se za kupnju novih ili rabljenih automobila, komercijalnih vozila, poljoprivredne mehanizacije, kupnju skutera, motocikala, brodskih i vanbrodskih motora i sl.

Čitaj dalje
Financijski kalkulator
Izračunajte i isplanirajte otplatu kredita

Zašto moj bankar?

Besplatno korištenje
Jednostavna prijava za proizvod
Ponuda vodećih financijskih institucija
Brzo i sigurno