Adresa: Slovenska ulica 24, 10000 Zagreb Telefon: 01 3718 600;
Email: kontakt@wiener.hr Fax:

Wiener osiguranje Vienna Insurance Group d.d.dio je velike “obitelji” Vienna Insurance Group, jedne od vodećih osiguravajućih grupacija u centralnoj i istočnoj Europi.

Nastalo je partnerskim pripajanjem društava Kvarner VIG i Helios VIG u veće i snažnije društvo. Naš osnovni cilj je bio spojiti kvalitetu i izvrsnost kako bismo našim cijenjenim klijentima mogli ponuditi još bolju, bržu i kvalitetniju uslugu.

Putem naših preko 100 prodajnih mjesta diljem zemlje i s preko 600 zastupnika želimo biti svakodnevno na usluzi, od savjetovanja prilikom sklapanja optimalne police osiguranja i pružanja sveobuhvatne zaštite, kako za klijenta osobno tako i za njegovu obitelj i imovinu, pa do brze i kvalitetne obrade šteta.

Wiener osiguranje Vienna Insurance Group je među najjačim osiguravateljnim kućama u Hrvatskoj. Dio je velike obitelji VIENNA INSURANCE GROUP koja je prisutna u 24 zemlje središnje i istočne Europe te je tijekom 190 godina stekla bogato iskustvo kao vodeći osiguravatelj.
U strateškom smislu, Vienna Insurane Group, Hrvatsku smatra jednim od svojih ključnih tržišta te ovime želi dodatno ojačati svoju poziciju na hrvatskom tržištu osiguranja.
Društvo je započelo s radom u Hrvatskoj kao Wiener Städtische osiguranje d.d. u rujnu 1999. godine kao osiguravajuće društvo registrirano za sve poslove osiguranja, ali se bavilo isključivo životnim osiguranjima. Nakon odluke Društva za proširenjem svoje djelatnosti i na područje neživotnih osiguranja, 2001. godine Društvo preuzima Kvarner osiguranje d.d. U prosincu 2005. godine Kvarner Wiener Städtische osiguranju pripojeno je Aurum Wiener Städtische osiguranje, čime je proširena prodajna mreža i dodatno podignuta razina kvalitete usluga.