Loading...

Kako započeti

U formular unesite tražene podatke. Nakon klika na Pošalji zahtjev otvorit će ti se ponuda s kojim osiguravajućim društvima surađujemo u ponudi auto osiguranja. Zatraži ponudu, te će vas vrlo brzo kontaktirani zastupnik u osiguranju koji će koristeći naš kalkulator za auto osiguranje pronaći najpovoljnije.

Usporediti ćemo cijene AO za vaše vozilo od Croatia osiguranjaGenerali, Uniqa te ostalih osiguravajućih kuća.

Svi kažu da poznaju nekoga koji ima najjeftinije auto osiguranje i spominju bonuse od 50% i druge različite priče.

Obratite se profesionalcima, kojima je klijent uvijek na prvom mjestu te uštedite vrijeme i novac. I sve to besplatno!

Sukladno članku 7 stavak 2 Zakona o osiguranju, kada na portalu pišemo auto osiguranje (kolokvijalno) isto se odnosi na osiguranje od odgovornosti za upotrebu motornih vozila koje pokriva sve vrste odgovornosti koje proizlaze iz upotrebe motornih vozila na vlastiti pogon, uključujući odgovornost prijevoznika.

Zašto mi treba obavezno osiguranje automobila

Osiguranje automobila od automobilske odgovornosti je obavezno i zakonom propisano. Policu obaveznog osiguranja možete ugovoriti u osiguravajućoj kući ili preko društva za zastupanje u osiguranju koje će usporediti cijene više osiguravajućih društava.

Tom policom osiguravate svoju odgovornost prema trećim osobama za štete koje se dogode vašim automobilom u zemlji i inozemstvu.

Koliko ćete platiti policu tog osiguranja ovisi o tehničkoj karakteristici vozila i samom klijentu. Međutim, na taj iznos utječe i stečeni bonus, ako niste u prethodnoj godini imali štetu. Dogodi li se da prodate automobil i kupite novi, stečeni bonus vam se priznaje za novi automobil. Također, ako ste kupili automobil i priložite potvrdu o godinama bez štete uzet će se u obzir pri izračunu bonusa. Uz osnovno osiguranje od automobilske odgovornosti za svoj automobil možete uzeti I jednu od polica dodatnog osiguranja što ovisi o vašim potrebama i mogućnostima. 

Mogli ste nas vidjeti u medijima
hrt
24sata
nova
rtl
vecernjilist
jutarnjilist
poslovnidnevnik
novilist

Često postavljena pitanja

Što je auto osiguranje?

Gdje je najjeftinije auto osiguranje?

Što je digitalna polica?

Kako provjeriti policu auto osiguranja?

Gdje osigurati auto?

Što pokriva obvezno auto osiguranje?

Uspoređujemo proizvode ovih institucija

generali osiguranje logo
Triglav osiguranje
Sava osiguranje
croatia_osiguranje_crosig
grawe osiguranje
As osiguranje
Uniqa osiguranje
allianz_osiguranje
Merkur osiguranje
HOK osiguranje
Agram life
OTP osiguranje

Novosti

Najjeftinije auto osiguranje u 2021. godini
  - 11 lis 2021

Jedan od najboljih načina za dobivanje jeftinog automobilskog osiguranja je usporedba  auto osiguranja prije kupnje istog te usporedba  osiguravajućih društava koje ih nude.

Čitaj dalje
Mitovi o auto osiguranju
  - 29 srp 2021

Kada kupujete policu auto osiguranja, važno je razumjeti čimbenike koji utječu na cijenu i pokriće. Nažalost, postoji mnogo dezinformacija te ovdje odvajamo mitove od činjenica o automobilskom osiguranju.

Čitaj dalje
Zašto kupiti novi skuter kroz gotovinski kredit?
  - 31 ožu 2021

Puno puta financijski savjetnici i financijski stručnjaci predlažu kupcima da se prijave za gotovinski kredit za kupnju svog skutera ili motora iz snova. Možda se pitate je li to zapravo dobra ideja ili je bolje podignuti kredit za kupnju motora.

Čitaj dalje
Osiguranje kao izvoz, Agram novi kralj, potres, digitalizacija
  - 27 sij 2021

Objavom rezultata tržišta osiguranja od strane HUO-a dobili smo uvid u poslovanje industrije tijekom 2020. godine. Mogli smo vidjeti mnogo zanimljivih i nepredvidivih događaja: od potresa, promjene na vrhu vodećih osiguravatelja pa sve do neizbježnog ubrzanja trenda digitalizacije. Također dojma smo da osiguranja polako postaju naš izvozni proizvod u EU.

Čitaj dalje
7 načina smanjenja troškova posjedovanja automobila u 2021.
  - 22 sij 2021

Od mjesečnih otplata kredita, servisa, popravaka do obaveznog osiguranja, automobil može biti jedan od vaših najvećih troškova u kućnom budžetu. Ali to je također jedna od vaših najvećih prilika za optimiziranje osobnih financija.

Čitaj dalje
Zeleni karton za auto, sve što treba znati
  - 08 sij 2021

Zelena karta polako odlazi u povijest. Više ne mora biti zelena, a i broj država u kojoj će vam trebati se drastično smanjio.

Čitaj dalje
Najjeftinije auto osiguranje u 2020. godini
  - 13 lis 2020

Jedan od najboljih načina za dobivanje jeftinog automobilskog osiguranja je usporedba  auto osiguranja prije kupnje istog te usporedba  osiguravajućih društava koje ih nude. 

Čitaj dalje

Zašto moj bankar?

Besplatno korištenje
Jednostavna prijava za proizvod
Ponuda vodećih financijskih institucija
Brzo i sigurno