01 tra 2016
Financijske institucije

Zagrebačka banka mlađima od 25 godina ponudila je besplatan paket svojih proizvoda i usluga, dok je klijentima od 25 do 29 godina isti paket ponudila po naknadi od sedam kuna mjesečno.

U skladu sa svojom orijentacijom prema studentima i mladima Zagrebačka banka uvela je novi Paket za mlade namijenjen svima mlađima do 29 godina, u koji su uključeni brojni proizvodi i pogodnosti: kunski tekući i žiro račun, e-zaba i m-zaba, financijski planer, mogućnost dopuštenog prekoračenja i obročnog plaćanja po Maestro kartici tekućeg računa do 1000 kn, dok su krediti za obrazovanje bez naknade za obradu zahtjeva, objavila je Zagrebačka banka.

Uz Paket za mlade moguće je ugovoriti i go!card MasterCard kreditnu karticu, bez naknade, a studenti mogu dobiti i MasterCard Student karticu s odgodom plaćanja s početnim limitom od 2.000 kuna.

Za sve klijente do 25 godina, naknada za Paket za mlade se ne plaća, dok klijenti od 25 do 29 godina za ovaj paket plaćaju naknadu od sedam kuna mjesečno.

Među dodatnim pogodnostima su i besplatno podizanje gotovine u inozemstvu na bankomatima UniCredit Grupe za Maestro karticu kunskog tekućeg računa i Visa karticu kunskog žiro računa, kao i četiri transakcije podizanja gotovine u Tisku i Konzumu mjesečno bez naknade, navedeno je u priopćenju. 

 

Izvor: www.banka.hr

Izvor: banka.hr