Adresa: Slavonska avenija 6, 10.000 Zagreb Telefon: 08001414;
Email: info.hr@addiko.com Fax:

O Addiko Bank d.d.

Kao jedna od vodećih banaka na hrvatskom tržištu, Addiko Bank d.d., koja od srpnja 2016. godine posluje pod ovim imenom, sustavno unaprjeđuje svoje poslovanje te građanima i pravnim osobama pruža kvalitetnu bankarsku uslugu i moderan asortiman inovativnih digitalnih proizvoda poput Addiko Chat Bankinga na Viberu i visoko digitalizirane Express poslovnice. Addiko Bank je istodobno prva banka u Hrvatskoj s međunarodnim certifikatom kvalitete, a u dva međunarodna izbora proglašena je najboljom bankom u Hrvatskoj, između ostalog i nedavno u izboru uglednog The Bankera, koji je dio The Financial Times grupe. 

O Addiko Grupi
Addiko Bank d.d. Hrvatska  u vlasništvu je Addiko Bank AG i dio je međunarodne bankarske grupacije sa sjedištem u Beču, koja je fokusirana na tržišta i klijente zemalja Južne i Jugoistočne Europe u kojima posluje. Addiko Grupa se sastoji od šest banaka u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori, te učinkovito pruža bankarske usluge za više od 1 milijun klijenata.

O Advent Internationalu
Osnovan 1984., Advent International je jedan od najvećih i najiskusnijih globalnih private equity ulagača. Od svog osnutka tvrtka je ulagala u više od 300 transakcija preuzimanja, u 40 zemalja te danas upravlja imovinom vrijednom 27 milijardi eura. S podružnicama na četiri kontinenta, Advent International je razvio globalno integrirani tim s više od 180 investicijskih stručnjaka diljem Sjeverne Amerike, Europe, Južne Amerike i Azije. Tvrtka je usmjerena na ulaganja u pet ključnih sektora: Poslovne i financijske usluge; Zdravstvo; Industrija; Trgovina na malo, usluge i turizam; te Tehnologija, mediji i telekomunikacije. Nakon 30 godina posvećenih međunarodnim ulaganjima, Advent je predan održavanju suradnje s rukovodećim timovima kako bi tvrtkama u svom portfelju osigurao održivi rast prihoda i zarade.
Više informacija na: www.adventinternational.com

O EBRD-u
Europska banka za obnovu i razvoj je u vlasništvu 64 države i dviju međudržavnih institucija, te podupire razvoj tržišnog gospodarstva i demokracije.
Više informacija na: www.ebrd.comwww.facebook.com/ebrdhq i www.twitter.com/ebrd.