25.rujna.2020

9 najneobičnijih proizvoda osiguranja na svijetu

Postoji bezbroj proizvoda osiguranja u svijetu. Ponekad se toliko ističu da ćemo to čak čuti i na vijestima. Kako tržište osiguranja cvjeta, pojavljuju se sve vrste novih i zanimljivih proizvoda. Neki od njih su dovoljno čudni da bi vam se mogli učiniti i smiješnim, na primjer, David Beckham kupuje osiguranje za svoje "međunožje". S druge strane, u Japanu postoji proizvod osiguranja za lažne optužbe za seksualno uznemiravanje u vlaku. 

 

Čitajte dalje »

26.kolovoza.2020

Do stambenog kredita bit će teže doći

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama objavila je poziv bankama da u idućih osam dana predaju svoje ponude za sklapanje ugovora o davanju subvencioniranih kredita, posljednji koji je planiran prema Zakonu o subvencioniranju stambenih kredita donesenom 2017. godine.

Čitajte dalje »

30.srpnja.2020

Kako do kredita, ako si u blokadi?

Zbog visokih standarda života, sve češće nam se događa da ne možemo podmiriti mjesečne obveze. Mnogi danima i noćima kalkuliraju i razmišljaju kako će se pokriti i platiti sve obveze za taj mjesec. Nažalost, kada je novac u pitanju čovjek se lako prevari!

Čitajte dalje »

08.srpnja.2020

Kako uplatiti dopunsko zdravstveno osiguranje

Ako se više ne snalazite u moru računa koji vam svaki mjesec pune poštanski sandučić  i pretinac mail-a, a među njima se nalazi I račun po polici dopunskog zdravstvenog osiguranja a jednako tako vam je “muka “  od stajanja u redu u poštanskom uredu, šalteru Fine ili poslovnici banke… niže vam dajemo rješenja kojim si možete skretiti “muke”

Čitajte dalje »