Loading...

Kako započeti

U formular unesite tražene podatke. Nakon klika na Pošalji zahtjev otvorit će ti se ponuda s kojim osiguravajućim društvima surađujemo u ponudi putnih osiguranja. Zatraži ponudu, te će vas vrlo brzo kontaktirani zastupnik u osiguranju koji će pronaći najjeftinije putno osiguranje.


Obratite se profesionalcima, kojima je klijent uvijek na prvom mjestu te uštedite vrijeme i novac. I sve to besplatno!

 

Namjena

Putno osiguranje proizvod kojim ugovaratelj osiguranja odnosno osiguranik pokriva eventualne  troškove i gubitke povezane s putovanjem. 
U svom osnovnom pokriću pokriva troškove zdravstvenog osiguranja za određenu lokaciju na kojoj će osiguranik biti u točno određeno vrijeme. Putno osiguranje može imati i dodatna pokrića kao što su: osiguranje od nezgode osiguranje od gubitka/kašnjenja prtljage, osiguranje od otkaza putovanja, autoasistencija, osiguranje od odgovornosti.

Sukladno članku 7 stavak 2 Zakona o osiguranju, kada na portalu pišemo putno osiguranje (kolokvijalno) isto se odnosi na osiguranje od nezgode.

 

 

Mogli ste nas vidjeti u medijima
hrt
24sata
nova
rtl
vecernjilist
jutarnjilist
poslovnidnevnik
novilist

Uspoređujemo proizvode ovih institucija

generali osiguranje logo
Triglav osiguranje
Sava osiguranje
croatia_osiguranje_crosig
grawe osiguranje
As osiguranje
Uniqa osiguranje
allianz_osiguranje
Merkur osiguranje
Wiener
Agram life
OTP osiguranje

Novosti

Moja prava ako imam putno osiguranje
  - 29 stu 2021

Kao što već znamo,dolaskom pandemje COVID 19, otkazana su mnoga putovanja. Neka zbog zatvaranja država i granica, zbog mjera, pa i loših vremenskih uvjeta. Otkazano putovanje nije čest slučaj ali se uvijek može dogoditi.

Čitaj dalje

Zašto moj bankar?

Besplatno korištenje
Jednostavna prijava za proizvod
Ponuda vodećih financijskih institucija
Brzo i sigurno