Što je Moj-bankar.hr?

Portal Moj-bankar.hr je vodeći portal specijaliziran za financijske proizvode i usluge na domaćem tržištu. Portal je zamišljen kao svojevrsni vodič kroz financijske proizvode koje nude banke i specijalizirane institucije na području Republike Hrvatske.

Čemu služi i kome je namijenjen?

Namjena portala je da svojim korisnicima pruži brze i besplatne informacije o financijskim proizvodima i uslugama na tržištu, te olakša potragu za najprikladnijim i najpovoljnijim proizvodom za samog korisnika.

Moj-bankar.hr je jedini portal koji uspoređuje financijske proizvode na temelju izračuna Efektivne Kamatne Stope (EKS). Često EKS-a koji je oglašena od strane nuditelja proizvoda ne predstavlja stvarni trošak za korisnika. Razlog tome je što izračun EKS-a ovisi o mnogo parametara koji mogu biti različiti za svakog korisnika (npr. iznos kredita i rok otplate).
Unosom željenih parametra u tražilicu na Moj-bankar.hr korisnik dobiva uvid u njemu dostupne financijske proizvode na tržištu, te ono što je još važnije dobiva uvid u stvarni trošak samih proizvoda. Izračuni dobiveni na portalu Moj-bankar.hr mogu se razlikovati od izračuna nuditelja proizvoda zbog različitih faktora koji utječu na izračun. Ukoliko se korisnik odluči za željeni proizvod putem aplikacije na Moj-bankar.hr, ovlašteni tim kreditnih posrednika pomoći će u realizaciji odabranog ili drugog, povoljnijeg kredita.

Također, Moj-bankar.hr svojim korisnicima pruža besplatne usluge savjetovanja (npr. refinanciranje), te mnoge alate (npr. kreditni kalkulator) koji su na raspolaganju korisnicima u svakom trenutku.

Da li je Moj-bankar.hr pouzdan i transparentan?

Portal je zasnovan na iskustvima više specijaliziranih stručnjaka koji imaju dugogodišnja iskustva u bankarskom sektoru, posebice u području proizvoda i usluga za građanstvo. Također, u samom razvoju portala sudjelovali su vodeći stručnjaci iz područja informatičke tehnologije i razvoja software-a.

TATA grupa d.o.o., vlasnik portala Moj-bankar.hr rješenjem Ministarstva financija Republike Hrvatske od 8.7.2010. godine licencirana je za obavljanje posredovanja u potrošačkom kreditiranju. To je dodatna sigurnost našim klijentima da će naša usluga biti obavljena na najvišoj razini.

Koji je cilj portala Moj-bankar.hr?

Cilj je kontinuirano prikupljanje svih dostupnih informacija o proizvodima i uslugama, na hrvatskom financijskom tržištu, kako bi bili u mogućnosti našim korisnicima olakšati usporedbu i odabir najprikladnijeg te najpovoljnijeg proizvoda. Trenutno naša baza obuhvaća informacije o kreditima, depozitima, kreditnim karticama, tečajevima te tekućim računima svih relevantnih banaka u Hrvatskoj.

 

Vlasnik portala moj-bankar.hr je tvrtkaTata grupa d.o.o.,

 Tata grupa d.o.o. za trgovinu i usluge, sjedište:  Remetinečki gaj 8d, 10020 Zagreb, OIB: 44900257308.  Društvo je upisano u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod brojem: 080705275.

Mjesto obavljanja posla je: Maksimirska 115 i Ivana Šibla 10

Temeljni kapital društva iznosi 21.000,00 HRK i uplaćen je u cijelosti.

Direktor Ivona Mijatović Dautović.

Račun za redovno poslovanje društva vodi se kod Erste&Steiermarkische bank  2402006-1100558308.

Kontaktirajte nas!