Zadnja prilika za radionicu za građane: Štednja i ulaganje

 

Zadnja je prilika da posjetite radionicu koju svi preporučaju: 'Štednja i ulaganje: Mudro je imati informacije'. Naime, na upit polaznika radionice, 98% ih je reklo da će ju dalje preporučiti prijateljima i poznanicima.


Ilustracija: plakat prethodne vrlo hvaljene serije HUB-ovih radionica

U utorak, 8. svibnja 2012. godine, u 17 sati u Amruševoj ulici 10, Zagreb, u prostorijama TACSO-a, održat će posljednja radionica za građane u ovom ciklusu 'Štednja i ulaganje: Mudro je imati informacije'.

Radionica nije financijsko savjetovanje već daje sažeti pregled osnovnih štednih proizvoda i ulaganja, razloge za vođenje osobnih financija, ukazuje na što je potrebno obratiti pažnju prilikom odabira jedne ili druge vrste štednje i ulaganja, s naglaskom da je vođenje i upravljanje osobnim financijama individualno.

Dolazak na radionicu je besplatan, a prijaviti se možete danas i sutra putem telefona 01 4860 080 (9.00-16.00 sati) ili putem e-maila: radionica@hub.hrViše informacija možete pronaći na internet stranicama Hrvatske udruge banaka: www.hub.hr/Default.aspx?art=2016&sec=508

ili pročitati našu prošlu najavu radionice: www.moj-bankar.hr/Vijesti/Novi-ciklus-HUB-ovih-radionica-za-građane--Upravljanje-osobnim-financijama/456.

Objavljeno: 7.5.2012.
Pogleda: 4675
Tagovi: financijske institucije