U Beogradu otvorena prva poslovnica banke namijenjena ženama

 

UniCredit Banka je u okviru procesa širenja mreže otvorila prvu poslovnicu namenjenu ženama, Lady Branch. Na taj način Banka u Srbiji je postala jedan od pionira u okviru UniCredita, kada je u pitanju poslovanje usmjereno ka jednoj ciljanoj grupi. Novootvorena poslovnica posluje već 3 tjedna u Beogradu i pruža prilagođenu uslugu od interijera, dječjeg kutka, preko posebnih proizvoda i prilagođenog radnog vremena.

U priopćenju za javnost UniCredit Srbija navodi da su svjesni činjenice da se uloga žena u modernom društvu s pravom aktualizira. "U namjeri da pružimo podršku promociji principa rodne ravnopravnosti, osmislili smo inovativan i na našem tržištu jedinstven način pružanja bankarskih usluga koji je u potpunosti usklađen sa željama i očekivanjima suvremene žene."

Poslovnica čiji je cilj da ženama olakša svakodnevnicu i pruži ugodani drugačiji ambijent, dodatno je obogaćena posebnim kutkom namenjenim djeci. Ponuda je zasnovana na razumijevanju specifičnih ženskih potreba, planova i ambicija.

Iz široke palete proizvoda izdvajaju se Lady Paket Računi, Maestro platna kartica koja klijenticama osigurava popuste za robu i usluge, kreditni proizvodi kreirani prema potrebama dama. "S obzirom na to da Lady Branch predstavlja prvu poslovnicu ovog tipa u Srbiji, a sa ciljem da kontinuirano pratimo sve težnje pripadnica nježnijeg spola, važno nam je da čujemo njihovo mišljenje."  Na ovaj način UniCredit Banka će biti u mogućnosti da uvede dodatne proizvode i usluge skrojene prema mjerama i potrebama suvremene žene. 

UniCredit Bank Srbija a.d. je članica UniCredita, jedne od vodećih financijskih grupacija u Europi, koja je vlasnik naše Zagrebačke banke.

Foto: iStock

Objavljeno: 25.10.2011.
Pogleda: 2637
Tagovi: makroekonomija, financijske institucije