24 stu 2015
Financijske institucije

Pošta & HPB kartica je MasterCardova beskontaktna kartici koja pruža maksimalnu fleksibilnost pri plaćanju tako da korisnici u svakom obračunskom razdoblju imaju mogućnost izbora otplate troškova u cijelosti ili na rate.

 

 

Hrvatska pošta i Hrvatska poštanska banka u ponudu su uvele svoj prvi zajednički proizvod - Pošta & HPB karticu.

Riječ je o MasterCard beskontaktnoj kartici koja pruža maksimalnu fleksibilnost pri plaćanju tako da korisnici u svakom obračunskom razdoblju imaju mogućnost izbora otplate troškova u cijelosti ili na rate. Obročna otplata moguća je za transakcije na prodajnim mjestima u zemlji i inozemstvu te za internet kupovinu, prema modelu otplate kojeg korisnici odabiru prilikom ugovaranja kartice - tri, šest ili 12 rata. Također, za kupovine do 100 kn kartica omogućava beskontaktno plaćanje.

"Pošta & HPB kartica označava početak još intenzivnije suradnje na zajedničkoj ponudi HPB-a i HP-a za građane. Naš prvi zajednički proizvod predstavlja kombinaciju financijskih usluga Banke i posebnih pogodnosti Pošte čime smo korisnicima ponudili kvalitetniju i cjelovitiju uslugu", objašnjava Marijana Špalj, zamjenica direktora poslovanja sa stanovništvom u HPB-u.  

Voditelj odjela za razvoj i upravljanje financijskim uslugama Hrvatske pošte, Josip Ninković, ističe da je ova suradnja nastala na temelju potreba korisnika: "Drago nam je što se ovom suradnjom otvaraju novi benefiti za korisnike. Poznato je da u poštanskim uredima diljem Hrvatske pružamo brojne usluge, a ova kartica svima omogućava popuste od 10% pri korištenju hpekspresa, kupovini knjiga, igračaka, kao i posebne pogodnosti prilikom ugovaranja evotv-a".

Pošta & HPB karticu moguće je ugovoriti u svim uredima Hrvatske pošte i poslovnicama Banke, a tijekom promotivnog razdoblja korisnici ne plaćaju upisninu te ostvaruju pravo na niže naknade za obročnu otplatu.   

 

Izvor: www.banka.hr