Prva stambena štedionica snizila kamatne stope na nove kredite

 

Od 1. travnja stambeni krediti se ugovaraju uz nižu fiksnu kamatnu stopu, a nastavlja se ponuda bez naknade za obradu zahtjeva i troška procjene nekretnine .

Prva stambena štedionica Zagrebačke banke snizila je kamatne stope na nove stambene kredite u kunama te uz valutnu klauzulu u euru. Kamatna stopa je fiksna za cijelo razdoblje otplate kredita uz maksimalni rok do 25 godina. Stambeni krediti uz valutnu klauzulu u euru odobravaju se uz kamatnu stopu već od 3,69 posto do 4,30 posto, a kunski od 4,50 posto do 5,00 posto, priopćeno je iz PSŠ-a.

Maksimalni iznos kredita je 200.000 eura odnosno 1,6 milijuna kuna. Do 30. lipnja stambeni krediti se odobravaju bez naknade za obradu zahtjeva i troška procjene nekretnine.  

Prva stambena štedionica Zagrebačke banke je tijekom 18 godina poslovanja sa 2,8 milijardi kuna uspješno financirala stambene potrebe građana, od kupnje stana, kuće ili zemljišta do adaptacije, opremanja ili poboljšanja energetske učinkovitosti svog prostora. Tržišni je lider s više od trećine udjela i u štednji i u kreditiranju.

 

Izvor: www.banka.hr

Objavljeno: 6.4.2016.
Pogleda: 4238
Tagovi: financijske institucije, krediti