17 pro 2011
Financijske institucije

Novi zagrebački kvartovi, narasli u "bumu gradnje" od 2005-2009. polako oživljavaju, ako je zaključiti po otvaranjima novih poslovnica banaka. Tako Volksbank otvara u ponedjeljak, 19.12. novu poslovnicu u Vrbanima, odmah do Splitske banke.


Ilustracijska fotografija

Banke koje žele preuzeti dio tržišnog kolača najvećima, akviziciju novih klijenata rade povećanjem mreže poslovnica u novim kvartovima, novim poslovno-stambenim kompleksima ali  i u centru grada gdje su do nedavno vladale Zaba i PBZ.

Od 19. prosinca 2011. godine Volksbank d.d. posluje na još jednoj zagrebačkoj  adresi – Horvaćanska 75 u naselju Vrbani – čime je broj poslovnica u Volksbank poslovnoj mreži povećan na 31. 

Kao i sve ostale Volksbank poslovnice, i poslovnica u Horvaćanskoj ulici 75 uz poslovanje s građanima i malim poduzetnicima pruža mogućnost platnog prometa za pravne osobe te korištenje bankomata- izvještavaju iz banke.

Prigodom otvorenja poslovnice, u razdoblju do 31. ožujka 2012. godine, svim novim klijentima koji odluče isprobati paket tekućeg računa „VeBe za tebe“ neće se naplaćivati naknada za prvih 6 mjeseci korištenja, a naknadu za administraciju kredita neće platiti ni svi oni klijenti novootvorene poslovnice u Vrbanima koji u istom razdoblju odluče realizirati Volksbank nenamjenski, stambeni ili hipotekarni kredit.

Izvor: moj-bankar.hr