Ovaj čovjek je zaradio više od 3000 dolara za manje od 2 dana, trgujući na svjetskoj burzi od svoje kuće [VIDEO]

 

Mladen Todorović iz Bijeljine (BiH), pored obiteljskog restorana koji vodi, ima i dodatni izvor prihoda. Zaradu ostvaruje od kuće, sa svog laptopa i mobilnog telefona, trgujući na svjetskoj burzi preko interneta.

Mladen Todorović

’Za trgovanje na svjetskoj burzi i FXLider sam saznao preko interneta. Prvo sam na njihovom sajtu otvorio demo račun za vježbanje i trgovao par dana. Poslije toga sam otvorio stvarni račun, uložio svoj novac i vrlo brzo počeo zarađivati’, kaže Todorović.

Za samo 2 dana, Mladen Todorović je na uloženih 180 dolara ostvario profit od 3264 dolara trgujući ruskom rubljom na svjetskoj burzi.

’U globalu sam do sada zaradio oko 4000 dolara, a najviše sam zaradio na rublji. Najviše trgujem eurom u odnosu na dolar, zlatom i naftom. Međutim, od FXLider-a sam dobio informaciju da bi nešto moglo dogoditi sa ruskom rubljom zbog kolapsa na njihovom tržištu. Iskoristio sam tu informaciju i nakon manje od dva dana trgovanja, zaradio sam 3264 dolara na uloženih 180 dolara’, kaže Todorović.

Svim čitaocima portala ’Moj Bankar’, koji žele pokušati trgovati na svjetskoj burzi, FXLider daje 50€ namenjenih za trgovanje na jedinoj burzi na kojoj možete zaraditi i kada cijene rastu ali i kada cijene padaju.

Prijavite se ovde i uzmite 50€ za trgovanje

 

FXLider ima ekskluzivnu saradnju sa Fortrade Limited – kompanijom autorizovanom i regulisanom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Pored dolenavedenog odricanja od odgovornosti, ovaj materijal ne predstavlja ponudu , ili zahtev za izvršenje transakcije bilo kojim finansijskim instrumentom. Društvo Fortrade ne prihvata nikakvu odgovornost za bilo kakvu upotrebu koja može biti sačinjena od ovih komentara ili za posledice koje proizilaze iz njih. Ne daju se nikakve izjave niti garancije za tačnost i potpunost informacija. Shodno tome svako lice postupa u tom smislu u potpunosti na sopstveni rizik. Svako obezbeđeno istraživanje, ne uzima u obzir specifične investicione ciljeve, finansijsku situaciju i potrebe određene osobe koja može da ga primi. Ono nije sastavljeno u skladu sa zakonskim zahtevima, osmišljen da promoviše nezavisnost investicionog istraživanja, kao takvog.

Objavljeno: 9.6.2015.
Pogleda: 7925
Tagovi: financijske institucije