OTP nudi još povoljnije kunske stambene, auto i gotovinske kredite

 

Nakon prošlotjedne objave HPB-a o uvođenju kunskih stambenih kredita, OTP banka je u vrlo kratkom roku odgovorila sa svojim adutima. Osim gotovinskih kunskih kredita koje imaju u ponudi od početka srpnja, od 15.09. nudit će se stambeni i auto krediti u kunama sa vrlo atraktivnim kamatama.

OTP je trenutno banka sa najpovoljnijim kunskim kreditima. Tako krediti za mlade počinju sa kamatnom stopom već od 4,99 posto (EKS 5,98 posto), fiksna za prve dvije godine otplate te 5,99 posto promjenjiva za preostali period otplate kredita. U standardnoj ponudi kamatna stopa će biti još uvijek atraktivnih 5,49 posto (EKS 6,28 posto), fiksna za prve dvije godine otplate te 6,25 posto promjenjiva za preostali period otplate kredita.

Stambeni kunski krediti odobravaju se u visini od 15.001 do 250.000 eura u kunskoj protuvrijednosti. OTP uvodi i novu liniju kredita za kupnju motornih vozila u kunama uz kamatnu stopu 7,49 posto (EKS 7,75 posto). Krediti se odobravaju u visini do 25.000 eura u kunskoj protuvrijednosti za nova vozila te do 15.000 eura u kunskoj protuvrijednosti za rabljena vozila.

Od 1. srpnja OTP banka nudi i gotovinske kredite u kunama, koji se odobravaju u visini do 115.000 kuna uz kamatnu stopu već od 7,49 posto (EKS 7,75 posto).

Do 31. prosinca 2011. godine traje akcija u kojoj je moguće ugovoriti kredite u ponudi OTP banke bez troška odobravanja kredita, ističu iz banke.

Javite se s povjerenjem ovlaštenim kreditnim posrednicima portala Moj-bankar.hr - vanjskom kanalu prodaje OTP banke. Osim besplatnog savjetovanja i procjene kreditne sposobnosti, pomoći ćemo vam u kompletnom procesu sakupljanja papirologije i podnošenja zahtjeva za kredit, sve do same isplate u dogovorenoj poslovnici. Do povoljnog kunskog (a i svih drugih) kredita lakše i brže uz Moj-bankar.hr!

Moj-bankar.hr

Objavljeno: 1.9.2011.
Pogleda: 4780
Tagovi: makroekonomija, financijske institucije