26.studenog.2015

Ovo su odgovori na 15 najvažnijih pitanja o konverziji švicarca

Nakon što je počeo teći rok za prihvaćanje konverzije kredita u švicarcima pokazalo se da zakon ministra financija Borisa Lalovca ne donosi svim dužnicima dobrobit. Iako je većina dužnika zadovoljna izračunima koje su dobili od banaka, mnogi, a osobito oni kojima je rata porasla, i dalje su uvjereni da ih bankari varaju.

 

 

Čitajte dalje »

24.studenog.2015

Prvi zajednički proizvod Pošte i HPB-a

Pošta & HPB kartica je MasterCardova beskontaktna kartici koja pruža maksimalnu fleksibilnost pri plaćanju tako da korisnici u svakom obračunskom razdoblju imaju mogućnost izbora otplate troškova u cijelosti ili na rate.

 

 

Čitajte dalje »

12.studenog.2015

Ustavni sud o švicarcima: Konverzija ide

USTAVNI sud danas se očitovao o nekoliko afera i slučajeva od velikih interesa hrvatske javnosti, među kojima je osobito mjesto zauzela situacija s konverzijom kredita u švicarcima. Novinarima je na pitanja odgovarala i predjesnica Ustavnog suda Jasna Omejec.

 

Čitajte dalje »

10.studenog.2015

Erste krenuo s obračunom konverzije, slijede i ostale banke

Erste banka izvijestila je u ponedjeljak kako je započela sa slanjem izračuna konverzije svim svojim klijentima koji imaju kredite vezane uz švicarski franak (CHF) u eurske, dok u ostalim banakama navode kako se pripremaju za njihovo slanje u zakonskom roku, odnosno tijekom ovog tjedna

 

Čitajte dalje »