26.kolovoza.2020

Do stambenog kredita bit će teže doći

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama objavila je poziv bankama da u idućih osam dana predaju svoje ponude za sklapanje ugovora o davanju subvencioniranih kredita, posljednji koji je planiran prema Zakonu o subvencioniranju stambenih kredita donesenom 2017. godine.

Čitajte dalje »

30.srpnja.2020

Kako do kredita, ako si u blokadi?

Zbog visokih standarda života, sve češće nam se događa da ne možemo podmiriti mjesečne obveze. Mnogi danima i noćima kalkuliraju i razmišljaju kako će se pokriti i platiti sve obveze za taj mjesec. Nažalost, kada je novac u pitanju čovjek se lako prevari!

Čitajte dalje »

08.srpnja.2020

Kako uplatiti dopunsko zdravstveno osiguranje

Ako se više ne snalazite u moru računa koji vam svaki mjesec pune poštanski sandučić  i pretinac mail-a, a među njima se nalazi I račun po polici dopunskog zdravstvenog osiguranja a jednako tako vam je “muka “  od stajanja u redu u poštanskom uredu, šalteru Fine ili poslovnici banke… niže vam dajemo rješenja kojim si možete skretiti “muke”

Čitajte dalje »

19.lipnja.2020

Kreditna sposobnost za stambene kredite

Stambeni krediti odobravaju se na dugi rok zbog čega se procjeni kreditne sposobnosti pristupa ozbiljno i uz uključivanje kreditnih rizika i analitičara banaka s ciljem najbolje procjene i analize vjerojatnosti otplate kredita.

Čitajte dalje »

15.lipnja.2020

Brzi krediti preko interneta i zašto ih izbjegavati

Živimo u vremenu u kojem nam uvijek „fali još koja kuna“, plaća nam, nažalost,  često nije dovoljna kako bi redovno podmirili sve svoje tekuće obveze te najčešće u takvim situacijama impluzivno djelujemo i  bez razmišljanja posežemo za brzim rješenjima.

Čitajte dalje »