Jesenske akcije Hypo banke

 

Atraktivni uvjeti štednje i snižene kamate na stambene kredite

Hypo Alpe-Adria Bank d.d. je u sklopu svog ciklusa jesenskih akcija snizila kamatne stope i naknade na stambene kredite te je uvela i novu štednu akciju – 'Mudro uokvirena štednja 5%'.

'Mudro uokvirena štednja 5%'

To je štedna akcija kojom je Hypo banka klijentima osigurala fiksnu kamatnu stopu od 5% za depozite iznad 25.000 eura i 4,5% za niže iznose depozita s rokom orocenja iznad 6 mjeseci. Akcija traje od 29. rujna do 31. prosinca 2010. godine.

Posebna pogodnost klijentima koji otvore štednju u iznosu vecem od 25.000 eura je dobivanje MasterCard Gold kartice, za koju su tijekom prve godine oslobodeni pristupnine i clanarine.

Novi uvjeti stambenih kredita

Uz nove uvjete štednje Hypo Alpe-Adria-Banka uvela je i posebne akcijske uvjete za nove stambene kredite s valutnom klauzulom u eurima uz kamatnu stopu vec od 6% za klijente banke i 50% niže naknade za obradu kredita od redovnih.

Za kredite koji su namijenjeni za adaptaciju, rekonstrukciju, dogradnju ili završetak gradnje nekretnine, u iznosu od 5.000 do 75.000 eura u kunskoj protuvijednosti, Hypo nudi kamatnu stopu od 6,90% do 8,10%.

Akcija novih uvjeta stambenih kredita trajat ce od 1. listopada do 31. prosinca 2010. godine, a kamatne stope bit ce fiksne na rok od jedne godine, nakon cega ce se primijeniti tada važece kamatne stope za pojedinu kategoriju kredita.

Maksimalni rok otplate je 30 godina, a za iznose do 15.000 eura do 8 godina s tim da za njih nije potrebno stavljati založno pravo na nekretninu.

„Ovim akcijama Hypo Alpe-Adria-Banka je ponudila vrlo povoljne uvjete, medu najpovoljnijima na tržištu te je odgovorila na potrebe svojih klijenata. Zahvaljujuci izuzetno dobrim rezultatima u vidu visokog rasta štednje gradanstva od 12,3 posto u prvih osam mjeseci ove godine, odlucili smo nastaviti dobru tradiciju poticanja štednje i kreditiranja te smo još jednom ponudili konkurentne uvjete. Takoder, snižavanjem kamatnih stopa za stambene kredite željeli smo svojim klijetima omoguciti lakše stjecanje imovine,“ izjavio je Oliver Klesinger, direktor Sektora poslovanja s gradanstvom Hypo banke.

Objavljeno: 20.10.2010.
Pogleda: 1198
Tagovi: financijske institucije, krediti, štednja