I Volksbanka se uključuje u trend kunskih kredita

 

Volksbank od 12. rujna ponovno u svoju ponudu uključuje stambene kredite u kunama sa kamatom već od 4,5% za klijente. Kamata je fiksna u prvoj godini otplate, a i za klijente su ponuđeni atraktivni uvjeti: 5,5% kamata, također fiksna godinu dana. Ovo je najnovija ponuda zbog koje već možemo govoriti o pozitivnom tržišnom trendu povratka kunskih stambenih i gotovinskih kredita, koju je započela HPB, a pojačale OTP i Volksbank.

Trošak obrade kredita moguće je ugovoriti već od 0.50%, a ukoliko se radi o refinanciranju Volksbank stambenih kredita ili stambenih kredita drugih banaka, krediti se odobravaju bez naknade. 

Kod ugovaranja stambenog kredita u kunama, moguće je ugovoriti poček u trajanju od 12 mjeseci, koji ne ulazi u rok otplate kredita, a tijekom kojeg klijent pauzira u otplati anuiteta.

Stambeni krediti u kunama odobravaju se na maksimalan rok od 30 godina, u iznosima većim od 10.000 EUR. Maksimalni iznos kredita nije određen, već se određuje individualno sukladno kreditnoj sposobnosti klijenta.  

Nova ponuda stambenih kredita u kunama vrijediti će  do 31.12.2011. godine.  

Ponovnim uvođenjem stambenih kredita u kunama, Banka je zaokružila kreditnu ponudu u domaćoj valuti, uz već ponuđene gotovinske kredite u kunama (uz kamatnu stopu već od 6,90%, rok otplate do 96 mjeseci, te maksimalan iznos od 124.000 kn) i kredite za kupovinu motornih vozila (kamatna stopa već od 7,29%, rok otplate do 84 mjeseci i maksimalan iznos do 185.000 kuna).

Javite se s povjerenjem ovlaštenim kreditnim posrednicima portala Moj-bankar.hr - vanjskom kanalu prodaje Volksbanke. Osim besplatnog savjetovanja i procjene kreditne sposobnosti, pomoći ćemo vam u kompletnom procesu sakupljanja papirologije i podnošenja zahtjeva za kredit, sve do same isplate u dogovorenoj poslovnici. Do povoljnog kunskog (a i svih drugih) kredita lakše i brže uz Moj-bankar.hr!

Izvor: izjava za medije Volksbanke

Vezane vijesti:

Bez valutne klauzule nakon dugo vremena: HPB daje kunske stambene kredite

OTP nudi još povoljnije kunske stambene, auto i gotovinske kredite

Objavljeno: 2.9.2011.
Pogleda: 2641
Tagovi: makroekonomija, financijske institucije