Hrvatski dani osiguranja 2018. godine

 

Konferencija „Hrvatski dani osiguranja 2018.“ održati će se u Opatiji, od 07. do 09. studenog 2018. godine.

Očekuje se da će konferencija i ove godine okupiti preko tri stotine sudionika uključujući stručnjake iz redova osiguranja i reosiguranja, regulatora, supervizora i drugih pratećih financijskih institucija s nacionalne, regionalne kao i europske razine koji su prezentirali postignuća te komentirati stanje i najnovija kretanja na tržištu hrvatskog i europskog osiguranja.

Konferencija „Hrvatski dani osiguranja“ zasigurno će i ove godine brojem sudionika, kvalitetom programa i medijskim odjekom biti središnje mjesto okupljanja i najveći godišnji događaj osigurateljne struke u Republici Hrvatskoj.

Na konferenciji će se kroz predavanja i panel rasprave razgovarati o mnogim aktualnim pitanjima vezanim za struku osiguranja, a za razliku od prošle godine, ove će godine paralelna sesija izlaganja na temu obrade i likvidacije automobilskih šteta krenuti već prvog dana konferencije.

Program ovogodišnje konferencije obuhvaća koktel druženje 07. studenog navečer, radne programe 08. i 09. studenog te prigodni društveni i zabavni program 08. studenog u večernjim satima.

 

 

Izvor: www.dani-osiguranja.huo.hr, 2.11.2018.

Objavljeno: 2.11.2018.
Pogleda: 1034
Tagovi: financijske institucije, osiguranje