Erste nudi 600 stanova po sniženim cijenama i uz povoljno financiranje

 

Erste&Steiermärkische Bank d.d. preko svoje tvrtke Erste nekretnine d.o.o. nudi 600 stanova sa sniženim cijenama u suradnji s 40-tak građevinara. Najveći dio nalazi se u Zagrebu, a nude se sa posebno prilagođenim stambenim kreditima s kamatom 4,5%, fisknom za prve 4 godine otplate. Cijene su snižene 25-30%.

Iz objave za medije doznajemo da Erste naglasak ove akcije stavlja na povoljnijim uvjetima kreditiranja i sniženim cijenama stanova od 25-30%. Prema sniženim cijenama kvadrat stana stajat će od 890 do 2900 eura, ovisno o graditelju.  70% stanova nalazi se u Zagrebu, a nešto manje u drugim većim gradovima.

Povoljna kamata i uvjeti odobravanja
Povoljnije kreditiranje koje Erste sada nudi uključuje fiksnu kamatnu stopu od 4,5% za prve četiri godine otplate kredita nakon čega se kamata usklađuje s redovitom kamatnom stopom za stambene kredite u Erste banci. Krediti se odobravaju bez naknade za obradu, omjer hipoteke je 1:1, a realizacija kredita omogućena je uz povoljnije instrumente osiguranja, bez garantnog depozita, navode u Ersteu.

Iznos kredita kreće se od 20.000 do 500.000 eura u kunskoj protuvrijednosti, a povoljniji uvjeti kupnje stana bit će u ponudi do kraja ove godine.  Kompletnu ponudu raspoloživih stanova, kao i uvjete financiranja možete pogledati na stranici erstesavjetnikzadom.hr.

Moj-bankar.hr: savjetovanje i posredovanje za kredite Erste banke
I za ovu akciju savjet oko kredita možete potražiti kod ovlaštenih kreditnih posrednika, tima Moj-bankar.hr (T.A.T.A. grupa d.o.o.), koji će Vas besplatno savjetovati i obaviti kompletan proces pripreme kredita do same isplate u Banci. Sigurnost u ispravan odabir uz uštedu mnogo vremena.

Posebni uvjeti financiranja prema modelu u suradnji s graditeljima –partnerima Banke uključuju:

  • kamatna stopa – fiksna 4,5% za prve 4 godine otplate kredita*
  • obavezan status klijenta
  • iznos kredita od 20.000,00 do 500.000,00 eura
  • bez naknade za obradu kredita
  • potrebna vrijednost nekretnine i iznosa kredita minimalno u omjeru 1:1potrebna vrijednost nekretnine i iznosa kredita minimalno u omjeru 1:1
  • polica osiguranja života uz osiguranu svotu u visini min. 20% iznosa kredita (riziko ili mješovito)
  • bez garantnog pologa

Izvor: moj-bankar.hr/erstebank.hr
Foto: stock.xchng.com

Objavljeno: 23.1.2012.
Pogleda: 3899
Tagovi: financijske institucije