Hypo Alpe-Adria-Bank d.d. će od 11. Srpnja poslovati pod novim imenom –Addiko Bank d.d.

 

Hypo Alpe-Adria-Bank d.d. prošla je sveobuhvatan proces rebrendinga te će od  11. srpnja naša Banka, poslovati pod novim brendom i novim imenom – Addiko Bank d.d.

 S novom vlasničkom strukturom koju čine Advent International, jedan od najvećih globalnih private equity ulagača, i Europska banka za obnovu i razvoj, Banka se odlučila na temeljitu promjenu svog poslovanja i primjenu viših standarda, a u skladu s novom poslovnom strategijom i pristupom odlučili smo promijeniti ime i vizualni identitet.

 Odlučili smo se za Addiko, jedinstveno i autentično ime koje će Vama, našim partnerima, omogućiti da sami pronađete značenje imena u kredibilnosti, relevantnosti i načelima po kojima će poslovati naša Banka – fokusirat ćemo se na bitno, bit ćemo učinkoviti i komunicirat ćemo na jednostavan i razumljiv način. Primjenom ova tri načela, održavanjem ova tri obećanja cilj nam je isporučiti jasno, jednostavno i izravno bankarstvo. Naravno, svjesni smo da je promjena imena i vizualnog identiteta samo prvi korak i simbol naše spremnosti na promjene i naše odlučnosti da u skladu s načelima koja smo usvojili budemo jasni, jednostavni i izravni.

Dan 11. srpnja je prvi dan naše budućnosti. Od tog dana ćemo poslovati pod imenom Addiko Bank te će ta promjena biti vidljiva u našim poslovnicama i online kanalima. Svi postojeći brojevi računa, PIN-ovi, ugovoreni uvjeti i prava ostaju isti, a postojeće debitne/kreditne kartice važit će do datuma isteka. Addiko je stabilna, fokusirana i razvojno usmjerena banka koja je predana i koncentrirana na Vas i Vaše potrebe. Također, Addiko Bank je jedina snažna međunarodna financijska grupacija koja je orijentirana isključivo na Hrvatsku i regiju. Zahvaljujemo Vam na kvalitetnom partnerskom odnosu te se radujemo daljnjem razvoju naše suradnje.

 

Izvor: Hypo Alpe-Adria-Bank d.d. ; za medije

Objavljeno: 7.7.2016.
Pogleda: 4949
Tagovi: financijske institucije, krediti