Adresa: Ulica kralja Držislava 2, 10.000 Zagreb Telefon: +38514500090;
Email: info@depo.hr Fax: +38514509090

Stupanjem na snagu Zakona o potrošačkom kreditiranju 2013. godine i njegovim Izmjenama i dopunama 2014. godine, Kreditna unija Deponent je svoje poslovanje u potpunosti prilagodila novim zakonskim odredbama i ograničenjima u cilju povoljnijih uvjeta kreditiranja za članove, kao i pojačane zaštite prava potrošača.

 Predmet poslovanja Kreditne unije Deponent:

  • Zaprimanje novčanih depozita članova Kreditne unije u domaćoj valuti
  • Odobravanje kredita članovima Kreditne unije u domaćoj valuti
  • Obavljanje mjenjačkih poslova za članove Kreditne unije
  • Dodjeljivanje novčane pomoći članovima Kreditne unije
  • Izdavanje jamstva za obveze članova Kreditne unije
  • Zaprimanje novčanih depozita od sindikata i obrtničkih komora, te zaprimanje bespovratnih novčanih sredstava od međunarodnih institucija. 

Više od deset godina stabilnog poslovanja jamči sigurnost članovima kreditne unije za koje se neprestano  uvode novi proizvodi i usluge koji prate stanje na financijskom tržištu i potrebe članova.

Kreditna unija u širokoj paleti svojih proizvoda nudi sve usluge koje danas nude moderne financijske institucije, različite vrste kreditnih proizvoda, kao i povoljne uvjete štednje

.Poslovanje Kreditne unije Deponent propisano je Zakonom o kreditnim unijama, Zakonom o potrošačkom kreditiranju, kao i podzakonskim aktima Hrvatske narodne banke pod čijom se regulacijom poslovanje Kreditne unije Deponent i nalazi.

 

 

Oib: 81173233226
Matični broj: 1591142