Adresa: Slavonska avenija 6, 10.000 Zagreb Telefon: 08001414;
Email: info@hypo.hr Fax:

O Addiko Bank d.d.
Addiko Bank d.d. na hrvatskom tržištu posluje od 1996. godine, nudeći financijske proizvode i usluge pravnim osobama, javnim institucijama i građanima. Mreža Addiko banke danas obuhvaća 61 poslovnicu te više od 270 bankomata diljem Hrvatske, a financijske usluge pruža više od 400.000 klijenata. Addiko Bank d.d. osnivač je dioničkog društva Addiko Invest d.d. za osnivanje i upravljanje UCITS fondovima.

O Addiko Bank AG
Addiko Bank AG je međunarodna bankarska i financijska grupacija koja se sastoji od mreže banaka u pet zemalja: Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Sloveniji i Crnoj Gori, a središte holdinga nalazi se u Beču u Austriji. Addiko Bank posluje kroz više od 250 poslovnica te pruža financijske usluge za više od 1,1 milijuna klijenata. Advent International i Europska banka za obnovu i razvoj službeno su 17. srpnja 2015. godine postali novim vlasnicima bivše Hypo Group Alpe Adria AG koja se sastojala od spomenute mreže banaka u Jugoistočnoj Europi.

O Advent Internationalu
Osnovan 1984., Advent International je jedan od najvećih i najiskusnijih globalnih private equity ulagača. Od svog osnutka tvrtka je ulagala u više od 300 transakcija preuzimanja, u 40 zemalja te danas upravlja imovinom vrijednom 27 milijardi eura. S podružnicama na četiri kontinenta, Advent International je razvio globalno integrirani tim s više od 180 investicijskih stručnjaka diljem Sjeverne Amerike, Europe, Južne Amerike i Azije. Tvrtka je usmjerena na ulaganja u pet ključnih sektora: Poslovne i financijske usluge; Zdravstvo; Industrija; Trgovina na malo, usluge i turizam; te Tehnologija, mediji i telekomunikacije. Nakon 30 godina posvećenih međunarodnim ulaganjima, Advent je predan održavanju suradnje s rukovodećim timovima kako bi tvrtkama u svom portfelju osigurao održivi rast prihoda i zarade.
Više informacija na: www.adventinternational.com

O EBRD-u
Europska banka za obnovu i razvoj je u vlasništvu 64 države i dviju međudržavnih institucija, te podupire razvoj tržišnog gospodarstva i demokracije.
Više informacija na: www.ebrd.comwww.facebook.com/ebrdhq i www.twitter.com/ebrd.